iOS 12: Bugurile ENERVANTE pe iPhone

iOS 12 Bugurile ENERVANTE iPhone

iOS 12 este oferit de catre compania Apple in versiune beta in momentul de fata, iar asta inseamna ca exista diverse probleme pe care sistemul de operare le are pe iPhone si iPad. In clipul video de mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai enervante buguri ale iOS 12 pe iPhone, unele dintre ele fiind atat de rele incat iti vine sa faci downgrade la iOS 11.4.

Era de asteptat ca probleme de acest gen sa apara in iOS 12 deoarece vorbim de o versiune beta a sistemului de operare al celor de la Apple, iar cam toate dintre ele sunt afectate de cate ceva. In cazul iOS 12 problemele sunt mai putine decat in cazul primei versiuni beta a iOS 11, insa asta nu inseamna ca ele nu sunt enervante si nu te frustreaza.

iOS 12 este deocamdata disponibil doar in versiune beta 1 din partea Apple, insa lansarea versiunii beta 2 este asteptata in perioada imediat urmatoare.

4 COMENTARII

  1. Nu ma mai mira. Un exemplu de chestie enervanta e ca in setari nu poti gasi absolut orice optiune cu search. De ex. Fitness tracking din Motion and Fitness. Poti sa cauti si dupa “Motion” si dupa “Fitness” si dupa “Tracking” ca tot nu o gaseste.