iPhone X Plus: Apple Mizeaza pe Ecranul MARE

iPhone X Plus are parte de toata increderea companiei Apple, cei din Cupertino intentionand sa se concentreze pe acest model de telefon in toamna acestui an.

iPhone X Plus Apple Mizeaza Ecran MARE

iPhone X Plus, sau iPhone 11 Plus, indiferent cum vreti sa ii spuneti, este telefonul in care compania Apple isi pune toate sperantele anul acesta pentru cresterea profitului, ea considerand ca acesta va fi modelul premium cu cele mai mari vanzari. Conform unor informatii venite de la partenerii companiei Apple, iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricat in cantitati mult mai mari decat modelul cu ecran de 5.8 inch, diferenta fiind uriasa intre ele.

iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricat de catre compania Apple 45 de milioane de exemplare pentru lansarea din toamna, in timp ce iPhone X 2018 urmeaza sa fie fabricat in doar 25 de milioane de unitati. iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.46 inch, iar Apple crede ca ai sai clienti vor dori sa cumpere cu precadere acest model in locul celui cu ecran de 5.8 inch, mai ales ca va avea aceleasi dimensiuni cu iPhone 8 Plus, care are un ecran de 5.5 inch.

iPhone X Plus: Apple Mizeaza pe Ecranul MARE

iPhone X Plus ar urma sa fie telefonul cu cea mai mare productie din toamna, iar asta deoarece sursele informatiilor de astazi sustin ca iPhone 9 ar urma sa fie produs in doar 30 de milioane de exemplare. Aceasta situatie este destul de ciudata deoarece acum cateva zile ni s-a spus ca iPhone 9 urmeaza sa fie telefonul care va fi produs in cele mai mari cantitati, insa iata ca exista contradictii in ceea ce priveste fabricarea seriei din 2018.

“Among the three new iPhone models scheduled for release this fall, Apple has launched a big-screen OLED model with 6.46-inch OLED (Organic Light Emitting Diode) panels. According to the display industry on the 18th, Apple has recently shared with OLED panel supplier Samsung Display about 70 million OLED panel forcasts for new models, of which about 45 million are 6.46-inch panels. That means Apple is focusing on selling large-screen models this year. The 6.46-inch OLED panel forcast is 1.5 to 1.8 times more than the other models.”

iPhone X Plus va fi foarte scump, preturile nu au fost zvonite pana cum, dar daca iPhone X costa 1100 de euro, nu cred ca iPhone X Plus va fi mai ieftin de 1200 de euro, mai ales ca va avea un ecran OLED masiv, care va fi si foarte scump. Avand in vedere pretul mare, nu cred ca Apple va concentra productia pe el, dar poate ca gresesc si ca Apple este increzatoare in interesul oamenilor pentru ecrane foarte mari, indiferent de pretul acestora.