iPhone X Plus: Apple Mizeaza pe Ecranul MARE

iPhone X Plus are parte de toata increderea companiei Apple, cei din Cupertino intentionand sa se concentreze pe acest model de telefon in toamna acestui an.

iPhone X Plus Apple Mizeaza Ecran MARE

iPhone X Plus, sau iPhone 11 Plus, indiferent cum vreti sa ii spuneti, este telefonul in care compania Apple isi pune toate sperantele anul acesta pentru cresterea profitului, ea considerand ca acesta va fi modelul premium cu cele mai mari vanzari. Conform unor informatii venite de la partenerii companiei Apple, iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricat in cantitati mult mai mari decat modelul cu ecran de 5.8 inch, diferenta fiind uriasa intre ele.

iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricat de catre compania Apple 45 de milioane de exemplare pentru lansarea din toamna, in timp ce iPhone X 2018 urmeaza sa fie fabricat in doar 25 de milioane de unitati. iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.46 inch, iar Apple crede ca ai sai clienti vor dori sa cumpere cu precadere acest model in locul celui cu ecran de 5.8 inch, mai ales ca va avea aceleasi dimensiuni cu iPhone 8 Plus, care are un ecran de 5.5 inch.

iPhone X Plus: Apple Mizeaza pe Ecranul MARE

iPhone X Plus ar urma sa fie telefonul cu cea mai mare productie din toamna, iar asta deoarece sursele informatiilor de astazi sustin ca iPhone 9 ar urma sa fie produs in doar 30 de milioane de exemplare. Aceasta situatie este destul de ciudata deoarece acum cateva zile ni s-a spus ca iPhone 9 urmeaza sa fie telefonul care va fi produs in cele mai mari cantitati, insa iata ca exista contradictii in ceea ce priveste fabricarea seriei din 2018.

“Among the three new iPhone models scheduled for release this fall, Apple has launched a big-screen OLED model with 6.46-inch OLED (Organic Light Emitting Diode) panels. According to the display industry on the 18th, Apple has recently shared with OLED panel supplier Samsung Display about 70 million OLED panel forcasts for new models, of which about 45 million are 6.46-inch panels. That means Apple is focusing on selling large-screen models this year. The 6.46-inch OLED panel forcast is 1.5 to 1.8 times more than the other models.”

iPhone X Plus va fi foarte scump, preturile nu au fost zvonite pana cum, dar daca iPhone X costa 1100 de euro, nu cred ca iPhone X Plus va fi mai ieftin de 1200 de euro, mai ales ca va avea un ecran OLED masiv, care va fi si foarte scump. Avand in vedere pretul mare, nu cred ca Apple va concentra productia pe el, dar poate ca gresesc si ca Apple este increzatoare in interesul oamenilor pentru ecrane foarte mari, indiferent de pretul acestora.

29 COMENTARII

  1. Am cumpărat iPhone X, dar nu cred ca voi mai da atâția bani pe un telefon, indiferent de marca…… Și am cumpărat telefonul cu banii jos, asta doar ca sa nu ma atace nimeni ca am luat in rate sau cu abonament, pur și simplu nici un telefon nu merita atâția bani…. o sa cumpăr cel mai “ieftin” model de IPhone care va apărea in 2018, pentru mine este arhisuficient și modelul cel mai “ieftin”, ca să-l țin un an…..

  2. In 2018 a avut loc o alta mutație printre fanii Apple. Se pare că buzunarele si mâinile acestora au suferit o alta creștere, iar dimensiunea perfectă s-a modificat din nou.
    Nu înțeleg unde au dispărut toți ipocriții care faceau glume legate de paletele de ping pong ale concurenței si lăudau cei 4″ perfecți.

  3. Iphone x plus v-a costa 1200 Euro? Acum pe emag( ăia de care tot zici ca fac reduceri ”k lumea”) au pret de 1300 Euro pt iphone x.

  4. nu m-am simtit, eu nu am folosit ever varianta plus…sau nu stii ce inseamna ipocrit? asa se pare….oricum vad ca nici tu nu te-ai prins de exprimarea foarte proasta a lui PPP

  5. Aoleu,nu mai știu acum unde sa ma ascund de rușine ca mi-am luat iPhone la abonament! Or sa ma atace colegii/vecinii/prietenii din toate părțile! Și eu care credeam ca-i doare in bașcă cum și de unde am iPhone,se pare ca m-am înșelat amarnic,am pus-o! ??

  6. Nu deviați de la subiect aiurea-n tramvai doar de dragul lui. Ideea e in felul următor dragii mei : având in vedere “succesul răsunător” de care s-a bucurat iPhone X și noile modele scoase pe piața de chinezi , e de prevazut ca neschimbarea designului și umflarea constantă a prețurilor sa ducă fix la o scădere și mai mare a vânzărilor . In câțiva ani când s-or trezi ei ca trebuie schimbată un pic strategia , sa nu fie prea târziu .

  7. nu prea, eu merit sa fiu laudat ca am aratat ce inseamna un troll adevarat cu un IQ extrem de mare. Dar nah, arata ca nu esti atent

  8. Adevărul este că ai IQ extrem de mare pentru standardul trolilor (care au un IQ între – 300 și – 55).
    Cu un IQ de -54, tu demonstrezi că e posibil să scrii și comentarii de 20 cuvinte fără greșeli gramaticale.
    Bravo Src Src !

  9. Samsung a simțit piața când a lansat ecrane tot mai mari. În vremea aia, Apple era cu “acesta este un ecran de bun simț”.

  10. iPhone plus este deja bloc, cel mai mare smartphone ca dimensiuni fizice, cu un stbr de rahat.eat8
    Voi râdeați de alea Samsung că sunt mari dar alea Apple au devenit uriașe.

  11. Adevărul este că ceea ce a scris amfetamin este așa de comic, încât nu poți decât să râzi isteric, așa cum ai făcut-o tu.