iPhone 9, iPhone 11 si 11 Plus – Primele MACHETE Comparate cu iPhone X

iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9 au primele machete comparate cu iPhone X pentru a ni se arata care vor fi diferentele in modelele de anul acesta.

iPhone 9 iPhone 11 11 Plus MACHETE Comparate iPhone X

iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9 apar astazi intr-un clip video care ne prezinta machetele celor trei telefoane pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze pe pietele globale in cursul anului 2018. Vorbim despre doua modele care aduc schimbari substantiale penr linia de telefoane a celor de la Apple, si un al treilea model care arata la fel ca iPhone X, insa va avea componente interne imbunatatite pentru a oferi o experienta mai buna.

iPhone 11 va avea o lungime de 143.65mm, o latime de 71mm si o grosime de 7.69mm, deci vorbim despre un telefon care va fi identic cu iPhone X in ceea ce priveste dimensiunile finale, exact cum ne asteptam. Vezi vedea si in clipul video de mai jos ca o carcasa pentru iPhone X este plasata cu succes pe iPhone 11, deci este destul de clar faptul ca dimensiunile sunt identice si vor permite folosire acelorasi accesorii pe telefonul nou.

iPhone 9, iPhone 11 si 11 Plus – Primele MACHETE Comparate cu iPhone X

iPhone 11 Plus este prezentat ca avand un ecran cu diagonala de 6.4 inch si dimensiuni de 157.53 x 77.44 x 7.85mm, deci foarte similare cu cele ale iPhone 8 Plus, care e cu 1 mm mai scund si mai lat. iPhone 11 Plus este totusi cu 0.35mm mai gros decat iPhone 8 Plus, iar asta din cauza ecranului cu diagonala mai mare, deci carcasele nu vor fi compatibile intre ele, insa in rest componentele ar trebui sa fie similare cu cele folosite in iPhone X anul acesta.

iPhone 9 este anuntat ca avand un ecran cu diagonala de 6 inch, nu 6.1 inch, dimensiunile sale fiind de 150.91 x 75.72 x 8.47mm, el fiind plasat in oferta intre iPhone 11 si iphone 11 Plus, desi grosimea va fi mult mai mare. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi toate lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, insa preturile vor fi cu mult diferite pentru cele trei modele, asa ca ar fi bine sa aveti pregatite sume serioase de bani pentru ele.

14 COMENTARII

  1. Ce as putea spune pozitiv despre ei cand cumpar acelasi telefon de 4 ani ? Nici in 2018 nu o sa fie ceva diferit asa ca vezi ti de treaba ta. Stii aia cu cainele moare de drum lung si “tu” de grija altuia?

  2. Cica Note 9 v avea acelasi design ca Note 8. Ce rusine. Vai de ei de samsonisti.
    Apple copiaza bretonul si restul carcasesei pentru inca 4 ani dar este superb , nu s mai lansat asa ceva.
    Eu ma gandesc sa renunt la ip8 plus. Deja lacomia apple depaseste limitele.

  3. Nu s-a vandut iphone X care era super noutate, soc !! Cel mai mare esec !!! Acum repeta greseala, dar cu telefoane mai mari, dar la fel de urate. Ma intreb ce o fi in capul lor. Cred ca chiar vor sa se duca pe copca ca Nokia. Mandrie proasta. Au minim 5 brand-uri chinezesti solide care le bat in porti cu bocancii si pumnii. Nu vad ca un semi no-name ca Vivo Nex S are minim 4 functii complet inovatoare pe care iphone nu le va avea decat poate in 2019 ???

  4. Scr scr citeste exact ce scriu. Am zis ca v copia acelasi design inca 4 ani. Adica din momentul acesta(prezent) pt. Inca 4 ani(viitor). Decat lauda de tine. In rest creirul iti proceseaza ca un 3gs.

  5. “Ce as putea spune pozitiv despre ei cand cumpar acelasi telefon de 4 ani ?”
    “este doar telefonul de anul trecut. nimic de vazut.”
    deci lasa-ma cu texte ca nu ai scris nicaieri ca va copia acelasi design inca 4 ani..