Oppo Find X are o Camera mai CIUDATA decat Vivo NEX

Oppo Find X are o camera mult mai ciudata decat cea a Vivo NEX, compania chinezeasca gandind un mecanism complet diferit pentru noul sau telefon.

Oppo Find X Camera CIUDATA Vivo NEX

Oppo Find X a fost prezentat in mod oficial in cursul acestei zile de catre compania chinezeasca Oppo, noul telefon uimind prin faptul ca are un ecran ce acopera 93% din ecran, ceva ce parea imposibil acum cateva luni. Invatand ceva ce la Vivo NEX, mai ales ca fac parte din acelasi grup de firme, cei de la Oppo au implementat in Oppo Find X o camera si mai ciudata decat cea pe care o vor avea clientii care vor cumpara telefoanele Vivo.

Oppo Find X nu are o camera frontala mica pe care sa o scoata din marginea carcasei pentru a inregistra poze si filme, ci are o intreaga structura care se ridica din spatele ecranului pentru a permite efectuarea de selfie-uri. Nu doar camera frontala este amplasata in acest mecanism, ci si camera duala principala, Oppo Find X avand o sectiune “motorizata” care se deschide in momentul in care aplicatia Camera este deschisa de clienti.

Oppo Find X are o Camera mai CIUDATA decat Vivo NEX

Oppo Find X are o camera principala duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 16 megapixeli, in timp ce noua camera frontala are 25 de megapixeli, da ati citit bine, camera frontala avand o rezolutie uriasa. S-ar putea sa gresesc, dar Oppo Find X are cea mai mare camera frontala implementata vreodata intr-un smartphone, si desigur ca nimeni nu ar avea nevoie de ceva atat de mare pentru a folosi in propriul telefon mobil vreodata.

Oppo Find X are, in rest, un ecran OLED cu diagonala de 6.4 inch, o carcasa din sticla, un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, bateria avand o capacitate de 3700 de mAh. In ceea ce priveste pretul, Oppo Find X urmeaza sa coste 700 de dolari in Chia si SUA, sau cam 600 de euro, insa in Europa nu va fi lansat oficial deocamdata, desi cu siguranta ar exista foarte multe persoane dornice sa cumpere un asemenea telefon mobil.

12 COMENTARII

  1. Usor usor ne întoarcem la telefoanele cu slide si posibil de la anul si la cele cu clapetă in funcyie de ce aduce Samsung/Huawei pe piata.