iPhone 11 si 11 Plus Comparate cu iPhone 8, X si 8 Plus

iPhone 11 si iPhone 11 Plus apar astazi intr-p comparate cu iPhone 8, iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ni se arata diferentele dintre toate modelele celor de la Apple.

iPhone 11 11 Plus Comparate iPhone 8, X 8 Plus

iPhone 11 si iPhone 11 Plus, sau mai bine zis machetele lor, sunt astazi comparate cu iPhone 8, iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ne face o idee cu privire la ce urmeaza sa primim in toamna de la Apple. S-a spus deja in cateva randuri ca iPhone 11 urmeaza sa fie la fel de mare ca iPhone X, iar iPhone 11 Plus cu ecran de 6.5 inch va fi aproximativ la fel de mare precum iPhone 8 plus, iar comparatia de astazi ne arata exact acelasi lucru, asa cum si stiati.

iPhone 11 PLus urmeaza sa fie cel mai mare model de iPhone pe care compania Apple l-a lansat pana acum, iar asta deoarece ar trebui sa fie cu doar cativa milimetri mai inalt decat iPhone 8 Plus din cauza ecranului de 6.5 inch. Diferenta va fi infima, insa chiar si asa, iPhone 11 Plus va detine in curand titlul de cel mai mare iPhone pe care l-a lansat compania Apple, vreodata, iar americanii sunt increzatori ca foarte multa lume il va dori.

iPhone 11 si 11 Plus Comparate cu iPhone 8, X si 8 Plus

iPhone 11 nu va fi diferit fata de iPhone X in exterior, insa iPhone 9 va fi, iar macheta din clipul video de mai sus ne arata ca ecranul de 6.1 inch il va face putin mai mare, desi design-ul va arata relativ similar. iPhone 9 va avea o strctura din aluminiu, dar o carcasa din sticla, deci va fi o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X, din punct de vedere al design-ului, ecranul urmand a fi mai mare decat in cazul ambelor modele, spre multumirea multora.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt pregatite de catre compania Apple pentru lansare in toamna la preturi care incep de pe la 700 de dolari si ajung pana la cam 1200 de dolari, as zice eu. iPhone 11 Plus este telefonul cu care cei de la Apple si-ar putea castiga si mai multi fani din “tabara” Android, iar asta deoarece exista foarte multi care asteptau ecrane foarte mari pentru a renunta la platforma Google pentru a folosi iOS>