Huawei vrea sa DISTRUGA iPhone in Performante

Huawei planuieste sa depaseasca fara drept de apel telefoanele iPhone in ceea ce priveste performantele, chinezii avand un procesor foarte puternic pregatit.

Huawei DISTRUGA iPhone Performante

Huawei are o varietate de smartphone-uri in proces de dezvoltare in momentul de fata, iar pentru ele pregateste inclusiv procesoare foarte performante, unul dintre ele fiind gandit pentru a distruge in performante telefoanele iPhone. Mai exact, cei de la Huawei au un dezvoltare un nou chip Kirin 1020, cu mult superior celui Kirin 970 din actualele telefoane premium, el fiind gandit pentru a dubla performantele telefoanelor Android ale chinezilor.

Huawei planuieste sa detroneze iPhone din fruntea topului smartphone-urilor din punct d vedere al puterii de procesare, insa acest nou chip Kirin 1020 este programat pentru lansare abia in cursul anului 2019. Cei de la Huawei vor sa-l aduca pe piata cu suport pentru retele 5G, iar din moment ce majoritatea acestora sunt programate pentru lansare abia in anul 2020, e destul de logic de ce noul chip Kirin 1020 ar fi gandit pentru lansare chiar la sfarsitul anului 2019.

Huawei vrea sa DISTRUGA iPhone in Performante

Huawei are telefoane ale caror performante sunt cu mult sub cele ale iPhone, iar daca acest chip Kirin 1020 va dubla performantele modelelor actuale, atunci ar putea intrece si performantele telefoanelor Apple in 2019. Desigur ca in 2019 Apple va avea un chip A13 cu performante mult mai bune decat ale actualului chip A11, asa ca Huawei va trebui sa pregateasca procesoare foarte bune pentru a putea avea speranta de a depasi compania Apple la ceva.

„However, the excitement did not subside, and we received even more shocking news. Huawei is developing a processor called the Kirin 1020. Its performance is extremely strong. It may even be twice that of the Unicorn 970. 400000. When the 5G era comes, if the Kirin 1020 can achieve mass production and be applied to mobile phones, the impact it brings will be enough to change the current status of the world’s mobile phones and realize the ultra-high speed development of the mobile phone industry.”

Huawei intentioneaza sa lanseze seria Huawei Mate 20 anul acesta, iar in ea urmeaza sa includa un chip Kirin 980, cu performante usor superioare celor oferite de catre actualele telefoane premium cu sistem de operare Android. Huawei nu s-a luptat chiar atat de serios cu cei de la Apple pe partea de performante pentru smartphone pana acum, insa lucrurile s-ar putea schimba anul viitor, cand telefoanele vor avea nevoie de mai multa putere de procesare pentru retelele 5G si functionalitatile aduse de acestea.

Articolul precedentiOS 12 Beta 2: ATENTIE la PROBLEMA Apelurilor Telefonice
Articolul următoriPhone 11 si 11 Plus Comparate cu iPhone 8, X si 8 Plus
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.