Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9: SPECIFICATII Dezvaluite OFICIAL

Samsung Galaxy Note 9: SPECIFICATII Dezvaluite OFICIAL

Samsung Galaxy Note 9 are unele specificatii dezvaluite oficial de catre un partener al companiei Samsung, care a listat unele telefoane in propriul website.

3

Samsung Galaxy Note 9 SPECIFICATII Dezvaluite OFICIAL

Samsung Galaxy Note 9 a avut cateva modele listate pentru comanda ieri de catre unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Coreea de Sud, KT Telecom, iar asta dintr-o greseala care a dezvaluit totusi planurile Samsung. Vorbim despre trei modele ale Samsung Galaxy Note 9 care au fost listate de catre operatorul de telefonie mobila, el confirmand pentru toata lumea faptul ca telefonul va fi vandut in versiuni cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare.

Samsung Galaxy Note 9 are practic dezvaluit fara dubiu faptul ca o versiune cu 512 GB spatiu de stocare va fi pusa in vanzare in Coreea de Sud, si cel mai probabil, China de catre cei de la Samsung de anul acesta. Vorbim despre ceva major pentru compania coreeana, deoarece foarte multa lume a cerut ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie disponibil intr-o versiune cu atat de mult spatiu de stocare, iar coreenii par sa asculte intr-un final dorintele propriilor fani.

Samsung Galaxy Note 9: SPECIFICATII Dezvaluite OFICIAL

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 integrate de catre compania Samsung, ele urmand a avea deasemenea 6 GB RAM si 8 GB RAM, a doua optiune doar pentru modelul de 512 GB. Samsung Galaxy Note 9 va fi deasemenea lansat cu o baterie care are o capacitate de 4000 mAh, o schimbare mare in raport cu modelul anterior, care are doar 3300 mAh, camera duala urmand a fi deasemenea imbunatatita serios.

“The listing, which was screen grabbed by an eagle-eyed Twitter user before being deleted, all-but-confirms that the Note 9 will be available in 64GB, 246GB and 512GB variants.”

Samsung Galaxy Note 9 este programat in momentul de fata pentru a fi lansat pe pietele globale undeva la inceputul lunii august, insa nu se stie daca 2, sau 9, august este data aleasa de catre compania Samsung. Nu stim nici cat ar putea costa Samsung Galaxy Note 9, insa imbunatatirea componentelor interne ar putea duce o crestere serioasa de pret pentru telefon, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat la inceputul lunii august in legatura cu el.