Samsung Galaxy S9: Functia GROZAVA INEXISTENTA in iPhone

Samsung Galaxy S9 are o functie grozava care, din pacate, nu exista si pentru telefoanele iPhone, cei de la Samsung prezentand-o astazi pentru utilizatori.

Samsung Galaxy S9 Functia INEXISTENTA iPhone

Samsung Galaxy S9 are demonstrata in clipul video de mai jos o functie grozava de catre compania Samsung, coreenii creand un clip video special pentru a pune in evidenta ceva ce multi utiliatori ignora in propriile telefoane. In clipul video de mai jos vedeti o demonstratie a modului in care ecranul principal si cel de blocare ale Samsung Galaxy S9 pot fi personalizate de catre utilizatori folosind functionalitatea pusa la dispozitie de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 permite accesarea acestei functionalitati printr-o simpla apasare indelungata pe o portiune goala din ecran, meniul pentru personalizare fiind afisat imediat impreuna cu toate optiunile. Samsung Galaxy S9 afiseaza dupa aceea o serie de teme dintre care putem alege pentru a modifica modul in care arata ecranul principal de aplicatii, acestea putand fi aplicate printr-o simpla apasare de buon, cu unele optiuni de personalizare disponibile.

Samsung Galaxy S9: Functia GROZAVA INEXISTENTA in iPhone

Samsung Galaxy S9 are in mod standard ceva ce utilizatorii iPhone cer de ani si ani de zile de la compania Apple, insa au disponibil doar daca fac jailbreak propriilor telefoane si instaleaza teme din Cydia. Samsung Galaxy S9 ofera inclusiv unele optiuni de personalizare si pentru ecranul de blocare, unde exista posibilitatea de a alege unele dintre informatiile care sunt afisate acolo, totul putand fi efectuat extrem de simplu si de catre oricine.

Samsung Galaxy S9 nu este primul model din serie care ofera asemenea optiuni pentru personalizarea continutului afisat pe ecran, iar asta deoarece Android ofera functii de acest gen de foarte mult timp pe cam toate telefoanele. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S9 are o functionalitate pe care compania Apple tot refuza sa o ofere pentru utilizatori, desi foarte multi o cer de ani si ani de zile, insa poate ca atunci cand vor scadea vanzarile, vom avea si functii noi.