iOS 12 CONFIRMA NOI Produse Asteptate in Toamna

iOS 12 confirma noi produse pe care compania Apple vrea sa le lanseze in toamna pentru clientii din lumea intreaga, ele fiind acum testate in Cupertino.

iOS 12 CONFIRMA NOI Produse Toamna

iOS 12 beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar dimineata v-am prezentat 70 dintre noutatile pe care le puteti regasi in cadrul sistemului de operare pentru iPhone si iPad. Ceea ce nu este vizibil foarte usor sunt codurile pentru cateva noi produse pe care iOS 12 le include, pe care Apple le testeaza, si pe care vrea sa le lanseze in toamna.

iOS 12 include coduri pentru o serie noi de Apple Watch-uri pe care Apple le pregateste pentru lansare pe pietele globale in toamna acestui an, mai exact Apple Watch 4. Am aflat cateva detalii despre Apple Watch 4 in ultimele saptamani, insa acum iOS 12 confirma faptul ca Apple le testeaza pentru lansare, urmeaza doar sa aflam ceea ce vor aduce in final.

iOS 12 CONFIRMA NOI Produse Asteptate in Toamna

iOS 12 are incluse codurile Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 si Watch4,4 pentru patru noi modele ale Apple Watch 4, adica versiunile Wi-Fi only si cele cu 4G, desi ultimele nu vor ajunge in Romania. Pana acum ni s-a spus ca Apple Watch 4 urmeaza sa vina cu ecrane usor mai mari, marginile acestora urmand af i mult mai mici decat in cazul modelelor actuale.

iOS 12 CONFIRMA NOI Produse Toamna 1

iOS 12 nu confirma aceste lucru deocamdata, insa separat urmeaza sa vedem componente imbunatatite, suport pentru mai multe tipuri de monitorizare, si poate senzori noi. E putin probabil ca iOS 12 sa confirme toate noutatile pe care Apple Watch 4 le va aduce pentru noi, dar exista sanse sa vedem cum va arata noul design al acestora inaintea lansarii.