Samsung GALAXY S9: PROBLEME MARI Anuntate in 2018

Samsung Galaxy S9 are anuntate probleme mari in anul 2018, compania Samsung nereusind sa scape de dificultati chiar si cu cele mai noi modele de telefoane.

Samsung GALAXY S9 Probleme MARI 2018

Samsung GALAXY S9 urmeaza sa fie o problema mare pentru cei de la Samsung in cursul anului 2018, iar asta din cauza faptului ca vanzarile seriei premium a coreenilor nu sunt chiar atat de mari precum se spera. Analistii sunt de parere ca vanzarile slabe ale Samsung GALAXY S9 in lumea intreaga vor afecta negativ profitul companiei Samsung pentru anul 2018, ceva ce s-a mai intamplat dupa ce Samsung GALAXY Note 7 a fost scos din vanzare in 2016.

Samsung GALAXY S9 ar urma sa aduca primele probleme pentru Samsung chiar in acest al doilea trimestru fiscal al anului 2018, analistii spunand ca vanzarile sunt atat de slabe acum incat vor intrerupe cresterea constanta a profitului din ultimele 6 trimestre. Daca profitul celor de la Samsung va fi intr-adevar mai mic in T2 2018 fata de T1 2018, sau T2 2017, atunci toata lumea va intelege ca Samsung GALAXY S9 este un esec si ca seria nu va inregistra vanzari mai bune in restul anului 2018.

Samsung GALAXY S9: Probleme MARI Anuntate in 2018

Samsung GALAXY S9 are din partea analistilor estimari ca va avea cele mai mici vanzari dintre toate seriile de telefoane premium lansate de catre coreeni de la Samsung GALAXY S3 incoace. Mai exact, analistii spun ca Samsung GALAXY S9 urmeaza sa inregistreze vanzari de doar 30 de milioane de unitati in 2018, iar asta in conditiile in care Samsung GALAXY S8 s-a vandut in 20 de milioane de unitati in doar primele 4 luni de disponibilitate in 2017.

“Samsung’s operating profit is expected to drop in the second quarter of this year due to sluggish sales of the Galaxy S9 flagship smartphone. The tech giant has enjoyed growing operating profit for the last six consecutive quarters thanks to a boom in the semiconductor market.The S9 is expected to hit the lowest sales of any flagship model since the S3 with just 30 million units this year.”

Samsung GALAXY S9 este doar o parte a problemei pentru cei de la Samsung, iar asta deoarece nici vanzarile de televizoare n-au fost la fel de mari precum se asteptau coreenii inainte de Campionatul Mondial 2018. Adunand toate acestea, iata ca Samsung GALAXY S9 nu se dovedeste a fi telefonul cu care coreenii sperau sa depaseasca toate recordurile de vanzari in anul 2018, dar din cauza lipsei schimbarilor importante pentru model, clientii il cam evita.

14 COMENTARII

  1. Nu stiu ce probleme au cu vanzarile, dar eu oriunde ma uit vad numai Samsung S9+. Il recunosti usor dupa camera duala de pe spate. La mine in gasca de prieteni si-au luat s9+ vreo 12 oameni.

  2. Samsung a vandut in 2 saptamani mai mlt decat a vandut Apple Iphone X in 3 luni.
    Apple vine si declara ca Iphone X a avut cele mai mari vanzari si toata lumea il declara un succes. Samsung in schimb este declarat un fail :)))

  3. Pai dacă ti-ai legat de cap un S9+ ca sa-ti atârne in fata ochilor e și normal sa-l vezi peste tot. Geme toată țara de atâta S9+,e criza in magazine,tre sa dai șpagă ca sa-ti aducă una pe comanda și îți ajunge minim peste o luna.

  4. Fabulam,fabulam,dar nici chiar așa.
    “The iPhone X was the best-selling smartphone in the world during the first quarter of 2018, contradicting analysts’ soft sales predictions.
    Apple’s flagship handset shipped 16 million units during the first three months of the year, according to figures released Thursday by market researcher Strategy Analytics”

    “Samsung sold 707,000 Galaxy S9 and Galaxy S9+ units in March and April, collectively, Korea’s The Investor is reporting, citing data obtained from the country’s three biggest telecom partners. According to the report, that’s the lowest sales figure mark ever posted for a Galaxy S handset during its first two months on store shelves.
    To put that into perspective, during the same period in 2017, the Galaxy S8 line tallied nearly 1 million unit sales during its first two months of availability. What’s worse, sales appear to be declining: Samsung carrier partners sold 476,000 Galaxy S9s in March and 231,000 in April.”
    “But a new report says that Samsung shipped more than 8 million Galaxy S9 and Galaxy S9+ units in the first month of sales. That’s apparently good enough to outperform last year’s Galaxy S8’s first-month sales performance, but don’t go sticking a Buy order on Samsung stock just yet.”
    In orice caz vorbim de doua device-uri de la Samsung(S9 și S9+) vs un singur device de la Apple(iPhone X).
    Hai spune-mi tu cât a vândut Samsung S9 și S9+(2 device-uri)in 2 săptămâni și cât a vândut Apple iPhone X in 3 luni ca m-ai făcut curios!
    Susține-ti afirmațiile cu dovezi!

  5. In gasca mea curenta de vreo 20 de amici, vreo 12 au S9 si S9+. Restul au S8+ si aifoane. Nu stiu unde stai tu, dar la noi in Bucuresti, sectorul 1, zona piata Victoriei, toate magazinele au la discretie S9+.

  6. N-ai înțeles ironia. Bine macar ca m-am lămurit cam ce fel de proprietari are S9,mai ales cei din sectorul 1,zona piața Victoriei.

  7. Minciunele, amfetamine ..

    “Over the last several days, analysts have said that Apple’s iPhone X, as well as its broader iPhone division, are suffering from lower-than-expected sales. One analyst went so far as to say that the iPhone X is “dead.”

  8. La ce comentarii inteligente sunt pe aici, nu mai iti dai seama exact cine glumeste sau cine chiar e prost. Eu sunt proprietar de iphone X si de Huawei Mate 10 (dat de la serviciu) si locuiesc in Baneasa intr-o zona rezidentiala de vile. In zona piata Victoriei doar am inchiriate 3 apartamente si imi fac uneori cumparaturile, nu locuiesc acolo. Asta iti spun ca vad ca esti foarte pasionat sa faci discriminari pe baza de telefoane si adrese de domiciliu. Dar ce pretentii sa am de la unul care isi spune “amfetamin”. Tu in Piata Victoriei vii doar in vizita sa faci poze la muzeul Antipa si Guvern.

  9. Nu neg faptul ca iPhone X nu a avut succesul scontat,dar pana la a spune ca S9/S9+ s-a vândut in 2 săptămâni cât iPhone X in 3 luni e cale lunga,ca sa nu spun o minciuna sfruntată.
    In orice caz sunt de parere ca s-a exagerat cu pretul telefoanelor in jurul valorii de 1000€,indiferent de producător. Dacă vor menține și anul acesta aceste pretuti(iPhone 11/11 plus,Note 9) vor suporta consecințele nesăbuinței/lăcomiei lor și se va vedea in consecință in vânzări.