Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung GALAXY S9: PROBLEME MARI Anuntate in 2018

Samsung GALAXY S9: PROBLEME MARI Anuntate in 2018

Samsung Galaxy S9 are anuntate probleme mari in anul 2018, compania Samsung nereusind sa scape de dificultati chiar si cu cele mai noi modele de telefoane.

14

Samsung GALAXY S9 Probleme MARI 2018

Samsung GALAXY S9 urmeaza sa fie o problema mare pentru cei de la Samsung in cursul anului 2018, iar asta din cauza faptului ca vanzarile seriei premium a coreenilor nu sunt chiar atat de mari precum se spera. Analistii sunt de parere ca vanzarile slabe ale Samsung GALAXY S9 in lumea intreaga vor afecta negativ profitul companiei Samsung pentru anul 2018, ceva ce s-a mai intamplat dupa ce Samsung GALAXY Note 7 a fost scos din vanzare in 2016.

Samsung GALAXY S9 ar urma sa aduca primele probleme pentru Samsung chiar in acest al doilea trimestru fiscal al anului 2018, analistii spunand ca vanzarile sunt atat de slabe acum incat vor intrerupe cresterea constanta a profitului din ultimele 6 trimestre. Daca profitul celor de la Samsung va fi intr-adevar mai mic in T2 2018 fata de T1 2018, sau T2 2017, atunci toata lumea va intelege ca Samsung GALAXY S9 este un esec si ca seria nu va inregistra vanzari mai bune in restul anului 2018.

Samsung GALAXY S9: Probleme MARI Anuntate in 2018

Samsung GALAXY S9 are din partea analistilor estimari ca va avea cele mai mici vanzari dintre toate seriile de telefoane premium lansate de catre coreeni de la Samsung GALAXY S3 incoace. Mai exact, analistii spun ca Samsung GALAXY S9 urmeaza sa inregistreze vanzari de doar 30 de milioane de unitati in 2018, iar asta in conditiile in care Samsung GALAXY S8 s-a vandut in 20 de milioane de unitati in doar primele 4 luni de disponibilitate in 2017.

“Samsung’s operating profit is expected to drop in the second quarter of this year due to sluggish sales of the Galaxy S9 flagship smartphone. The tech giant has enjoyed growing operating profit for the last six consecutive quarters thanks to a boom in the semiconductor market.The S9 is expected to hit the lowest sales of any flagship model since the S3 with just 30 million units this year.”

Samsung GALAXY S9 este doar o parte a problemei pentru cei de la Samsung, iar asta deoarece nici vanzarile de televizoare n-au fost la fel de mari precum se asteptau coreenii inainte de Campionatul Mondial 2018. Adunand toate acestea, iata ca Samsung GALAXY S9 nu se dovedeste a fi telefonul cu care coreenii sperau sa depaseasca toate recordurile de vanzari in anul 2018, dar din cauza lipsei schimbarilor importante pentru model, clientii il cam evita.