Google FORTATA sa RENUNTE la Colaborarea cu Huawei

Google are parte de presiuni foarte mari pentru a renunta la parteneriatul cu Huawei, americanii trebuind sa lupte pentru a continua sa inoveze alaturi de chinezi.

Google FORTATA RENUNTE Huawei

Google, una dintre cele mai mari companii de pe glob, incepe sa simta presiunea senatorilor si membrilor Congresuui american pentru a renunta sa mai colaboreze cu Huawei pentru fabricarea de telefoane, dar nu doar pentru atat. Cei de la Google s-au folosit de Huawei pentru a fabrica unele telefoane din seria Nexus, in cazul Pixel trecand la colaborari cu HTC si LG, insa oficialii american vor totusi ca actuala colaborare dintre companii sa fie intrerupta cat se poate de repede.

Google este presata de catre senatul si Congresul SUA sa renunte la colaborarea cu Huawei din cauza problemelor de securitate pe care produsele chinezilor le-ar avea, acestia fiind acuzati ca au legaturi prea stranse cu partidul comunist din China. Huawei este de foarte mult timp in atentia autoritatilor americane din cauza faptului ca ar reprezenta un pericol pentru securitatea nationala, iar acum Google este implicata din cauza indelungii colaborari cu chinezii.

Google FORTATA sa RENUNTE la Colaborarea cu Huawei

Google este atacata de catre oficialii americani si pentru faptul ca recent a decis sa renunte la un contract pe care il incheiase cu Pentagonul pentru a analiza imagini inregistrate de catre drone in timpul misiunilor. Google a renuntat la contract din cauza presiunilor puse de catre proprii angajati, tematori in legatura cu modul in care poate fi folosita inteligenta artificiala a companiei de catre armata SUA, iar Huawei este prinsa la mijloc, dar face parte dintr-o problema mai veche.

“Chinese telecommunications companies, such as Huawei, have extensive ties with the Chinese Communist Party. As a result, this partnership between Google and Huawei could pose a serious risk to U.S. national security and American consumers “While we regret that Google did not want to continue a long and fruitful tradition of collaboration between the military and technology companies, we are even more disappointed that Google apparently is more willing to support the Chinese Communist Party than the U.S. military.”

Google este acuzata de catre americani ca prefera sa ajute partidul comunist din China in loc sa colaboreze cu armata tarii in care a luat fiinta, comparatia in sine fiind mai mult decplasata, insa cand americanii se supara, fac orice fel de afirmatii. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca Google va renunta colaborarea cu Huawei, indiferent ce ii cere orice fel de guvern sau institutie, asa ca va fi interesant de vazut cum va mai fi atacata in continuare.

6 COMENTARII

  1. @sudteamro..: tu, ca roman, ar trebui sa nu vorbești, la adresa chinezilor. Ce face Ro pe plan intern sau extern? Nimic. Nu le ajungem nici macar pana la genunchi chinezilor. Poate când ai sa mai crești, ai sa înțelegi câteva chestii… ma rog, daca vei merge si la scoala între timp.
    Noi romanii, tare suntem buni sa aruncam cu r… in alții, însă nu suntem capabili de absolut nimic bun.

  2. La genunchi? Nu crezi ca te ai dus cam sus? Eu zic ca nici macar la nivelul solului nu suntem in fata lor iar asta datorita romanilor gen @sudteamrimania. Cei ca el au drept de vot si asta ne trage in jos. Daca nu prezinti documentul ca ai minim 8 clase nu te as lasa sa votezi.

  3. Meseriașule. 8 clase e extrem de puțin. In opinia mea fără bac luat nu ar trebui sa poți vota. Cât despre chinezi ei sunt următoarea putere mondiala ( dacă nu au devenit deja ).