Samsung GALAXY: Design UIMITOR Dezvaluit de Coreeni

Samsung Galaxy, seria de smartphone-uri ale Samsung, are dezvaluit un design uimitor pentru viitor, planurile companiei fiind de a crea telefoane cu design-uri spectaculoase.

Samsung GALAXY Design UIMITOR

Samsung GALAXY este seria de smartphone-uri pe care le vinde compania coreeana Samsung, ele fiind disponibile in diverse modele si forme, de la cele premium, si pana la cele ieftine, care formeaza majoritatea vanzarilor la nivel global. Pentru seria Samsung GALAXY S, adica cea de top, compania Samsung pregateste o imbunatatire radicala a design-ului, brevete de inventie inregistrate pentru coreeni fiind cele care dezvaluie intentiile de viitor.

Samsung GALAXY S11, sau poate chiar S12 urmeaza sa fie prima serie pe care cei de la Samsung intentioneaza sa o lanseze cu ecrane care nu au margini aproape deloc, exact asa cum isi doresc utilizatorii din lumea intreaga. Pentru viitoare modele S din seria Samsung GALAXY, compania coreeana nu se gandeste la folosirea unui decupaj pentru ecrane, ceva ce nu poate decat sa ne bucure, deoarece Apple a stricat iPhone cu aceasta decizie de design.

Samsung GALAXY: Design UIMITOR Dezvaluit de Coreeni

Samsung GALAXY Design UIMITOR 1

Samsung GALAXY are in aceste imagini ale celor de la Samsung prezentata si ideea de a implementa un ecran secundar in carcasa, acesta fiind asezat chiar sub camera principala, insa scopul sau ramane deocamdata un mister. In ciuda acestui lucru, design-ul creat de catre cei de la Samsung pentru acest model al Samsung GALAXY ne arata ca exista intentia din partea coreenilor de a oferi design-uri care chiar sa le placa oamenilor, ele neavand decupaje si “barbii”.

Samsung GALAXY Design UIMITOR 2

Samsung GALAXY Sxx, sau poate chiar un viitor Samsung GALAXY Note x ar putea avea un design de acest gen folosit de catre coreeni, si sunt sigur ca foarte multa lume ar ramane uimita de ideile Samsung. Nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand tot ceea ce vedem in aceste imagini pentru seria Samsung GALAXY ar putea fi transformat in realitate, insa cei de la Samsung au nevoie de telefoane cu design-uri inedite pentru a ramane in top.