eMAG: Samsung GALAXY S9: REDUCERI si CADOURI MARI

eMAG are Samsung Galaxy S9 cu reduceri mari si cadouri care ajung pana la valoarea de 1150 de LEI in aceste zile, profita cat mai poti de preturile excelente.

Samsung GALAXY S9 REDUCERI CADOURI MARI

Samsung GALAXY S9 incepe sa fie disponibil cu reduceri bune si in Romania in aceasta perioada, inclusiv Samsung Galaxy S9 Plus fiind oferit in aceasta pagina la preturi mai mici decat in momentul lansarii oficiale. Vorbim despre toate modelele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus care sunt vandute de catre compania coreeana in Romania in momentul de fata, ele beneficiind nu doar de reduceri bune, ci si de cadouri de pana la 1150 de LEI.

Samsung GALAXY S9 a fost lansat in luna martie de catre coreeni, insa la aproximativ o luna din momentul punerii in vanzare au inceput sa fie disponibile si primele reduceri la pretul de baza, chiar de la Samsung. In Romania lucrurile s-au miscat ceva mai greu, astfel ca Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus n-au fost vandute cu reduceri mari chiar atat de devreme, insa incepand de saptamana aceasta le puteti cumpara la preturi foarte bune.

Samsung Galaxy S9 la REDUCERE + CADOU de 1100 LEI

Samsung GALAXY S9 este listat in Romania la un pret mai mic decat cel de baza la care a fost pus initial in vanzare, iar cadourile de pana la 1150 de LEI fac achizitia cu atat mai interesanta pentru cei dornici sa profite de promotii. Veti gasi in momentul de fata telefoanele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus in aceasta pagina cu reducerile bune pentru Romania si cadourile oferite de catre cei de la Samsung, insa va recomand sa va grabiti.

Samsung GALAXY S9 a inceput sa creasca in vanzari in luna aprilie, intrecand chiar si iPhone X, ceea ce a luat multa lume prin surprindere, asa ca e greu de spus cat vor mai fi disponibile aceste promotii foarte bune. Avand in vedere ca seria Samsung GALAXY S9 incepe sa se vanda tot mai bine, este de asteptat ca promotiile cu cadouri mari sa nu mai fie disponibile pentru mult timp, asa ca daca nu profitati acum de ele, s-ar putea sa regretati serios.