Google Chrome: NOI Schimbari ASCUNSE in Browser

Google Chrome are noi schimbar ascunse in browser dezvaluite pentru cei care folosesc aplicatia si intentioneaza sa o foloseasca impreuna cu aceste modificari.

Google Chrome Schimbari ASCUNSE Browser

Google Chrome are parte de foarte multe schimbari pregatite de catre cei de la Google, ele fiind in momentul de fata ascunse in versiunile publice, insa vizibile in cele beta pe care foarte multa lume le testeaza. Va spuneam zilele trecute despre o schimbare care va permite adaugarea manuala de parole in Google Chrome, compania americana avand totusi un plan mai complex pentru a oferi functii pentru utilizatorii care acceseaza browserul zilnic.

Google Chrome urmeaza sa ofere deasemenea optiuni noi in meniul de setari pentru a accesa sectiunea in care sunt stocate parolele si numele de utilizator folosite pentru logare in diverse website-uri de pe interenet. In momentul de fata nu exista optiunea de a accesa acea sectiune a Google Chrome decat dintr-un meniu de setari avansate, insa cei de la Google vor sa simplifice foarte mult accesul la aceasta sectiune foarte importanta pentru multi utilizatori.

Google Chrome: NOI Schimbari ASCUNSE in Browser

Google Chrome Schimbari ASCUNSE Browser 1

Google Chrome are aceasta schimbare importanta dezvaluita de catre cei care testeaza versiunile beta si mentioneaza diversele probleme catre angajatii celor de la Google, impreuna cu capturi de ecran. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata noul meniu de optiuni din cadrul Google Chrome dupa implementarea aceste functionalitati, o scurtatura numita Password urmand a facilita accesul spre meniul unde sunt stocate parolele si numele de utilizator introduse de catre noi.

Google Chrome are testate constant foarte multe modificari prin care aduce functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, unele dintre ele fiind extrem de utile, in timp ce altele aduc imbunatatiri de importanta diversa pentru noi. Nu se stie cand urmeaza sa fie lansata public aceasta noua versiune a Google Chrome care aduce schimbari atat de importante, asa ca ramane de vazut ce va mai anunta compania Google in legatura cu browserul si cand il va mai actualiza.