iOS 11 e USOR de SPART cu Aceasta Metoda

iOS 11 poate fi spart mult mai usor decat crezi prin aceasta metoda, codul de acces al iPhone si iPad fiind bun de nimic din cauza incompetentei Apple.

iOS 11 USOR SPART Metoda

iOS 11 este mult mai usor de spart decat credea foarte multa lume, iar asta deoarece un cercetator in securitate informatica a descoperit o metoda de a descoperi codul de acces. Apple a implementat inca din iOS 8 un sistem care limiteaza numarul de coduri de acces gresite care pot fi introduse pana cand iPhone, sau iPad, se blocheza, insa acest sistem este ineficient.

Cercetatorul in securitate informatica sustine ca daca o persoana trimite un lung sir de coduri de acces gresite catre telefon, acesta le va compara cu cel real, fara a bloca telefonul. Aceasta metoda permite spargerea codului de acces in iOS 11 folosind o metoda de tip brute force, iar asa ar putea functiona si dispozitivele GrayKey folosite de politie, si nu numai.

iOS 11 e USOR de SPART cu Aceasta Metoda

Trimiterea unui numar mare de coduri de acces catre telefon pentru procesare impiedica declansarea mecanismului de protectie care il blocheaza, sau in anumite cazuri poate genera si stergerea datelor. Aceasta este o problema majora de securitate pentru iOS 11, una pe care compania Apple inca nu a blocat-o, dar pe care cel mai probabil o va bloca in iOS 12.

https://vimeo.com/276506763

iOS 11 nu este securizat in totalitate de catre compania Apple, in ciuda faptului ca americanii ar vrea ca noi sa credem asta, iar aceasta este o noua dovada a ineficientei masurilor de protectie. Desi Apple lupta pentru a bloca solutiile de jailbreak, iata ca persoanele care vor intr-adevar sa aiba acces la date din telefoane, au si alte metode pentru a sparge codurile de acces.