Apple Recunoaste o PROBLEMA Mare a Mac, O Repara GRATUIT

Apple a recunoscut in sfarsit o problema de care foarte multo posesori de Mac-uri se plang de ceva vreme si a anuntat ca o va repara gratuit in service-urile autorizate.

Apple PROBLEMA Mac, Repara GRATUIT

Apple a recunoscut intr-un sfarsit ca a produs intre 2015 si 2017 modele ale MacBook si MacBook Pro care au tastaturi ce se strica in timpul folosirii pentru perioade indelungate. Vorbim despre tastaturi care a unele butoane ce nu mai raspund normal la comenzi, fie refuzand sa introduca respectivele caractere, fie introducandu-le de mai multe ori, etc.

Foarte multi clienti s-au plans din cauza problemelor pe care tastaturile Mac-urilor le au, iar compania Apple a recunoscut intr-un final ca exista probleme cu anumite modele. Apple a anuntat deasemenea ca va oferi reparatii gratuite pentru clientii ale caror MacBook-uri sufera de pe urma acestor probleme, ele putand fi efectuat doar in service-urile autorizate.

Apple Recunoaste o PROBLEMA Mare a Mac, O Repara GRATUIT

Apple a creat si o lista a modelelor MacBook care sunt afectate din cauza acestei probleme, si o puteti vedea mai jos, orice alt model nefiind acceptat pentru reparatii gratuite. Desigur ca respectivul MacBook trebuie sa treaca mai intai printr-o inspectie a unui tehnician dintr-un service autorizat inainte de a beneficia de reparatia gratuita.

  • MacBook (Retina, 12-­inch, Early 2015)
  • MacBook (Retina, 12­-inch, Early 2016)
  • MacBook (Retina, 12-­inch, 2017)
  • MacBook Pro (13­-inch, 2016, Two Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (13-­inch, 2017, Two Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (13-­inch, 2016, Four Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (13-­inch, 2017, Four Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (15-­inch, 2016)
  • MacBook Pro (15-­inch, 2017)

„Apple has determined that a small percentage of the keyboards in certain MacBook and MacBook Pro models may exhibit one or more of the following behaviors. Apple or an Apple Authorized Service Provider will service eligible MacBook and MacBook Pro keyboards, free of charge. The type of service will be determined after the keyboard is examined and may involve the replacement of one or more keys or the whole keyboard.”

Pana acum Apple cerea nu mai putin de 500 de dolari pentru a repara aceasta problema a MacBook-urilor, un pret urias pe care multi erau obligati sa il plateasca daca doreau sa aiba tastaturi functionale. E posibil ca unii clienti sa isi primeasca banii inapoi dupa initierea acestui program de reparatii, insa ei trebuie sa ii ceara direct de la compania Apple.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9: PROBLEMELE MARI pentru Samsung in 2018
Articolul următoriOS 11 e USOR de SPART cu Aceasta Metoda
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.