iOS 11.4: PROBLEME MARI cu Camera iPhone

iOS 11.4 are probleme mari raportate pentru camera iPhone, utlilizatorii nereusind sa o foloseasca in mod corect pentru a inregistra poze si filme de pe terminale.

iOS 11.4 PROBLEME MARI Camera iPhone

iOS 11.4 a fost lansat oficial de catre compania Apple acum cateva saptamani pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa nu toata lumea este multumita de aceasta versiune a iOS. In clipul video de mai jos aveti una dintre problemele foarte mari ale iOS 11.4, mai exact camera telefoanelor iPhone inceteaza sa mai functioneze corespunzator si nu poate fi folosita pentru poze si filme.

iOS 11.4 are aceasta problema pentru destul de multi utilizatori, insa camera nu functioneaza corect doar in anumite moduri de inregistrare, deoarece in altele poate fi folosita. Aceasta discrepanta in functionalitatea camerei iPhone in iOS 11.4 sugereaza faptul ca totul ar fi de fapt doar o problema software, si nu o problema hardware a telefoanelor.

iOS 11.4: PROBLEME MARI cu Camera iPhone

iOS 11.4 are raportata aceasta problema de un numar moderat de utilizatori pana acum, iar pe forumurile de discutii ale Apple puteti gasi diverse persoane care se plang de modul in care functioneaza camera iPhone. Desigur ca Apple stie despre aceasta problema, multi raportand acest bug al iOS 11.4 chiar la departamentul de suport al companiei Apple in ultimele saptamani.

iOS 11.4 este doar temporar versiunea publica principala a iOS, deoarece iOS 11.4.1 este in plin proces de testare in versiune beta, iar problema nu se manifesta si acolo, din fericire. Este de asteptat ca iOS 11.4.1 sa fie lansat in perioada imediat urmatoare de catre compania Apple, asa ca toti cei care se plang acum de probleme, ar putea scapa destul de rapid de ele.

Articolul precedentFacebook: Functia NOUA care te-ar putea SPERIA
Articolul următorGoogle Chrome: Schimbarea SURPRIZA pe Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.