Oppo Find X: Telefonul UIMITOR Prezentat in Detaliu

Oppo Find X este cel mai uimitor telefon lansat in anul 2018, compania chinezeasca reusind sa inoveze acolo unde Apple si Samsung n-au reusit sa faca mare lucru.

Oppo Fiind X Telefon UIMITOR Prezentat Detaliu

Oppo Find X a fost lansat oficial saptamana aceasta de catre chinezii de la Oppo, o companie de care multi n-au auzit vreodata, dar care este in topul vanzarilor de smartphone-uri la nivel global. Oppo Find X este unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din China, conducand in multe trimestre fiscale piata, in ultimii ani, produsele sale fiind cautate de catre foarte multi utilizatori, iar asta le-a dat curajul sa faca un telefon uimitor.

Oppo Find X este un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, insa ceea ce aduce el diferit fata de alte produse de pe piata este faptul ca marginile sunt aproape inexistente, 93% din suprafata panoului frontal fiind acoperita de ecran. Oppo Find X este un telefon care uimeste din foarte multe puncte de vedere, iar ast apentru ca separat de ecranul incredibil, are si un mecanism special care scoate camerele din carcasa pentru a face poze si video.

Oppo Find X: Telefonul UIMITOR Prezentat in Detaliu

Oppo Find X a fost lansat la scurt timp in urma Vivo NEX, un alt smartphone cu principii similare in spate, dar asta e normal din moment ce ambele companii fac parte din acelasi grup de producatori de electronice. Totusi, pentru a face lucrurile si mai interesante, Oppo Find X vine inclusiv cu un cititor de amprente in ecra, fara un sistem avansat de recunoastere faciala, insa oare mai era nevoie de asa ceva, cand avem un asemenea ecran ?

Oppo Find X prezinta viitorul design-ului pentru smartphone-uri, iar daca va uitati cu atentie la primele prezentari detaliate pentru produs, veti intelege de ce in cativa ani toti vom tine cate un asemenea telefon in mana. Ca sa fiu sincer, sunt uimit de rapiditatea cu care s-a facut trecerea de la ecranele cu margini groase la cele fara margini, iar Oppo Find X este doar inceputul unei schimbari masive in productia de smartphone-uri la nivel global.