Apple Watch: Proces NOU din Cauza Ecranului

Apple are parte de un nou proces din cauza Apple Watch, iar de aceasta data ecranul este cel care genereaza dificultati pentru americanii din Cupertino.

Apple Watch Proces NOU Ecran

Apple Watch este cel mai popular smartwatch din lume, insa nu tot clientii sunt chiar atat de multumiti de ceea ce a realizat Apple, asa ca unul a decis sa actioneze compania in judecata. Acesta sustine ca desi Apple spune ca ecranul Apple Watch 3 este rezistent la zgarieturi cu un nivel ridicat, ei bine in realitate se pare ca acest lucru nu prea este adevarat.

Un american care a cumparat un Apple Watch 3 impreuna cu o bratara milaneza sustine ca aceasta i-ar fi zgariat smartwatch-ul din cauza modului in care se ataseaza de carcasa. Barbatul da vina exclusiv pe bratara milaneza pentru Apple Watch, si sustine ca a incercat sa obtina o uitate inlocuitoare de la companiei Apple, dar desigur ca nu prea a avut succes.

Apple Watch: Proces NOU din Cauza Ecranului

Apple Watch Proces NOU Ecran 1

Apple a refuzat sa ii inlocuiasca Apple Watch-ul zgariat desi barbatul avea garantie suplimentara AppleCare+ cumparata de la americani, asa ca a decis sa actioneze companie in judecata. Separat de zgarieturile generate de catre bratara, barbatul e suparat si ca ecranul Apple Watch nu este chiar atat de rezistent la zgarieturi precum sustine Apple.

“The fact that the back of the Apple Watch attracts the Loop and creates abrasion without action for the consumer is a design flaw. Same abrasion can occur on the screen when the strap is removed to change straps. Again, nowhere Apple says that the loop may damage the watch.”

Abia dupa ce a initiat un proces impotriva celor de la Apple, barbatul a fost contactat de catre companie pentru a i se oferi o unitate inlocuitoare, insa desigur ca el vrea si despagubiri. Desigur ca multi clienti Apple se plang de faptul ca ecranul Apple Watch se zgarie usor, insa depinde foarte mult si cum sunt folosite ceasurile inteligente in viata de zi cu zi.