iOS 12 si iOS 11.4 Jailbreak prin Safari a fost Demonstrat

iOS 12 iOS 11.4 Jailbreak Safari Demonstrat

iOS 12 si iOS 11.4 fac parte dintr-o noua demonstratie care ne arata cat de usor poate fi facut jailbreak pentru ele direct prin browserul Safari, exact precum vechile solutii jailbreakme. Demonstratia de acum vine de la un cercetator in securitate informatica numit Qixun Zhao, el efectuand jailbreak pentru iOS 12 si iOS 11.4 in cadrul unei conferinte pentru securitate informatica.

iOS 12 si iOS 11.4 au fost exploatate multumita si unor vulnerabilitati descoperite de catre Pangu Team, celebra echipa de hacker care nu a mai lansat de mult o solutie de jailbreak. Exact precum in cazul altor demonstratii similare, e putin probabil ca o solutie publica de jailbreak sa fie lansata in baza acestor vulnerabilitati, iar asta pentru ca nu mai vedem asa ceva de la chinezi.

Desi de la chinezi nu mai putem astepta de ceva vreme solutii de jailbreak pentru iOS, un hacker american a descoperit un exploit 0Day care ar putea fi folosit pentru un jailbreak dedicat iOS 12.

Articolul precedentApple Watch: Proces NOU din Cauza Ecranului
Articolul următor24 iunie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.