Samsung GALAXY S10: CHINUL de a Ajunge Apple si Chinezii din URMA

Samsung GALAXY S10 va fi o tentativa a coreenilor de a ajunge din urma compania Apple si producatorii chinezi, care au intrecut-o la inovatiile implementate in telefoane.

Samsung GALAXY S10 CHINUL Ajunge Apple Chinezii URMA

Samsung GALAXY S10 va fi lansat la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, iar la un an dupa ce Apple a implementat Face ID in iPhone X, compania coreeana vrea sa faca ceva similar pentru telefonul sau. Samsung GALAXY S10 ar putea avea un sistem similar Face ID integrat de catre compania Samsung, in momentul de fata coreenii incercand sa faca o camera frontala 3D suficient de mica pentru a incapea in panoul frontal al telefonului.

Samsung GALAXY S10 urmeaza deasemenea sa aiba si un cititor de amprente integrat in ecran, insa si aici vorbim despre o tehnologie care este deja oferita de catre foarte multi competitori ai coreenilor, iar ceva nou nu poate fi adus aici. Nici in cazul unei clone a Face ID nu poate fi adus nimic nou, insa acolo exista mai putine companii care au recreat fidel tehnologia Apple, deci Samsung GALAXY S10 ar avea ceva interesant pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10: CHINUL de a Ajunge Apple si Chinezii din URMA

Samsung GALAXY S10 este gandit de catre cei de la Samsung ca un telegon care sa incorporeze toate tehnologiile noi pe care le vedem in smartphone-urile aparute in ultimele luni in China, Practic, Samsaung vrea sa isi ajunga din urma concurenta pe piata smartphone cu Samsung GALAXY S10, iar acest lucru este foarte bun pentru noi, deoarece Apple va fi obligata sa ofere noitatui importante deasemenea pentru iPhone-urile sale.

“Samsung Electronics is promoting the Fingerprint On Display (FOD) function that enables fingerprint recognition on the display screen for the first time on the Galaxy S10. In addition to FOD, Samsung is considering a Galaxy S10 with a Face ID function using a 3D sensing camera. The average Galaxy S10 is 5.8 inches and the big screen Galaxy S10 Plus is 6.3 inches.”

Samsung GALAXY S10 este programat in momentul de fata pentru lansare undeva in februarie, sau martie, 2019, telefonul putand fi prezentat deasemenea in cadrul Mobile World Congress 2019, la fel ca in cazul Samsung GALAXY S9. Nu se stie deocamdata cat ar urma sa coste Samsung GALAXY S10, insa avand in vedere ca actualul model nu o “duce” prea bine din punct de vedere al vanzarilor, cred ca strategia de vanzare va fi putin diferita.