AirPods 3 PREMIUM, HomePod 2 si noi Casti Apple Over-Ear Anuntate

AirPods 3, o noua pereche de casti over-ear si HomePod 2 sunt anuntate astazi cu schimbari importante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

AirPods 3 PREMIUM HomePod 2 Casti Apple Over-Ear

AirPods 3 de calitate premiu, HomePod 2 si noi casti Apple over-ear sunt anuntate pentru lansare in cursul anului viitor, compania americana avand foarte multe produse interesante pregatite. AirPods 3 vor fi lansate in 2019 si urmeaza sa fie rezistente la apa pentru a nu se strica daca utilizatorii transpira cand le folosesc, ele urmand a avea si un sistem avansat de anulare a zgomotelor ambientale.

AirPods 3 urmeaza deasemenea sa functioneze si la o distanta mai mare de iPhone si iPad multumita unor schimbari pentru chip-ul Bluetooth, iar aceste schimbari vor aduce si o crestere de pret. Practic, Apple va segmenta oferta pentru castile AirPods, insa in 2018 va lansa AirPods 2 care vor aduce suport imbunatatit pentru Hey Siri, insa nimic mai important.

AirPods 3 PREMIUM, HomePod 2 si noi Casti Apple Over-Ear Anuntate

La inceputul anului 2019 este asteptata deasemenea o noua pereche de casti over-ear de la compania Apple, acestea urmand a fi o alternativa “premium” pentru castile Beats. HomePod 2 este deasemenea in proces de dezvoltare pentru lansare in 2019 de catre compania Apple, compania Foxconn urmand a fabrica acest model al boxei inteligente pentru Apple.

“Apple Inc. is about to pump up the volume on its audio-device strategy, planning higher-end AirPods, a new HomePod and studio-quality over-ear headphones for as early as next year, according to people familiar with the matter.”

Apple pregateste aceste trei produse pentru ca vrea sa genereze mai multe vanzari in segmentul audio in urmatorii ani, iar produsele de acest gen o vor ajuta sa isi indeplineasca obiectivele. Nu se stie ce preturi urmeaza sa perceapa Apple pentru toate aceste produse, insa este de asteptat ca ele sa nu fie chiar atat de ieftine precum se asteapta multi.