Samsung LUPTA pentru NOI Comenzi de Componente ale iPhone

Samsung lupta pentru a obtine noi comenzi de productie pentru componente ale iPhone, Apple renuntand la serviciile sale acum cativa ani din cauza problemelor.

Samsung Comenzi Componente iPhone

Samsung se lupta cu cei de la TSMC pentru a castiga noi comenzi pentru fabricarea procesoarelor telefoanelor iPhone, coreenii avand dorinta de a reveni in acest lant de parteneri ai celor de la Apple. TSMC este producator exclusiv de procesoare pentru noile modele ale iPhone, incepand cu iPhone 7, cei de la Samsung pierzand parteneriatul din cauza uno probleme cu productia pentru iPhone 6S.

Samsung vrea acum sa inceapa inaintea celor de la TSMC sa produca procesoare folosind un proces de fabricatie InFO de 7nm, totul intr-o speranta de a recastiga comenzile Apple. Samsung vrea in a doua parte a anului 2018 sa inceapa sa produca noi procesoare cu acest proces avansat de fabricatie, initiind intreaga procedura cu mult inaintea celor de la TSMC.

Samsung LUPTA pentru NOI Comenzi de Componente ale iPhone

Samsung ar fi vrut sa produca procesoare cu acest noi proces de fabricatie abia pentru lansarea Samsung Galaxy S10 din 2019, insa se pare ca pentru Apple expediaza procedurile. Apple le poate aduce celor de la Samsung miliarde bune de dolari anual cu comenzi pentru procesoare dedicate iPhone si iPad, deci graba coreenilor e justificata.

“Samsung is developing at full throttles InFO packaging technology and it has also claimed to outpace TSMC in kicking off official production of EUV 7nm+ process, set for the second half of 2018, seeking to win back orders from Apple in 2019.”

Samsung a pierdut foarte multe comenzi de la Apple din cauza faptului ca a copiat design-ul iPhone, americanii colaborand acum cu coreenii doar pentru ca nu au alte solutii. Apple e disperata sa scape de Samsung in ceea ce priveste fabricarea de ecrane OLED pentru iPhone, insa nu are alternative, asa ca e greu de spus daca va comanda procesoare de la Samsung prea curand.