Prima Pagina Samsung Galaxy S10 Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, TREI Modele, Schimbari MARI

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, TREI Modele, Schimbari MARI

Samsung GALAXY S10 are anuntate in exclusivitate nu mai putin de trei modele pentru lansare, ele urmand a veni cu schimbari majore din partea coreenilor.

26

Samsung GALAXY S10 TREI Modele

Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru lansare in trei noi modele de catre compania coreeana, ea intentionand sa faca o schimbare majora pentru seria de telefoane care implineste 10 ani in anul 2019. Samsung GALAXY S10 este dezvoltat in trei modele care au numele de cod Beyond 0, Beyond 1 si Beyond 2, primele doua avand ecrane cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce ultimul va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch, deci va fi modelul de top.

Samsung GALAXY S10 va fi diferentiat deasemenea si prin care, Beyond 0 si 1 urmand a avea camera simpla si camera duala, in timp ce Beyond 3, sau Samsung GALAXY S10 Plus, va avea o camera tripla. Practic, Samsung GALAXY S10 Plus va fura noutatea adusa de catre Huawei P20 Pro pe piata, insa se pare ca inclusiv cititorul de amprente ar urma sa fie integrat doar in ecranul acestui model, care ar trebui sa fie si cel mai scump dintre toate.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, TREI Modele, Schimbari MARI

Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba in continuare cititor de amprente in carcasa in modelele cu ecrane de 5.8 inch, in timp ce modelul cu ecran de 6.2 inch ar trebui sa fie singurul cu cititor de amprente in ecran, si camera tripla. Cei de la Samsung vor ca Beyond 0 sa fie modelul cel mai ieftin al Samsung GALAXY S10, si cu cele mai mari vanzari, in timp ce modelele Beyond 1 si Beyond 2 urmeaza sa fie modelele de clasa medie si de top.

“Samsung is preparing three models of the Galaxy S10, which will be released in the first half of next year. The display is planned to be 5.8 inches flat for Beyond 0, 5.8 inches for Beyond 1, and 6.2 inches for Beyond 2. Beyond 0 is a single, Beyond 1 is a dual, and Beyond 2 is a triple camera. In addition to the display fingerprint recognition it was noticed that new technology was actively installed in the S10 to the triple camera.”

Samsung GALAXY S10 va aduce o noua strategie majora pentru cei de la Samsung, mai exact extinderea liniei de top la trei modele, in loc de doua, totul in speranta ca vanzarile vor creste anul viitor. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat undeva pe la inceputul anului 2019, cel mai probabil in februarie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc prin martie, iar desigur ca preturile urmeaza sa fie mari, cel putin pentru versiunea Plus, care are camera tripla.