Telegram: Actualizarea Lansata pentru Telefoane

Telegram Actualizarea Lansata Telefoane

Telegram este o aplicatie alternativa WhatsApp care are peste 800 de milioane de utilizatori in lumea intreaga si ofera o functionalitate chiar mai buna decat cea a platformei detinute de catre compania Facebook.

Telegram are incepand de astazi optiunea de a marca orice fel de conversatii ca fiind citite, sau necitite, sau are optiunea de a asculta la viteza crescuta mesajele audio lasate de catre prieteni. Mai mult decat atat, Telegram permite partajarea de contacte ca VCards, cu optiunea de a alege datele care sunt partajate, iar in final exista optiunea de a inlocui continutul multimedia din mesajele editate.

  • Swipe right in the chats list to mark chats as Read or Unread.
  • Listen to voice and video messages in 2X mode if you’re in a hurry.
  • Share and view contacts as VCards, choose which data to send when sharing contacts.
  • Replace media when editing messages with media content.

Aplicatia Telegram Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedentSamsung Galaxy S10: Ecranul MARE COPIAT de la iPhone X Plus
Articolul următoriPad Produce Probleme de Sanatate pentru Utilizatori
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.