Samsung Galaxy S10: Ecranul MARE COPIAT de la iPhone X Plus

Samsung Galaxy S10 Plus va avea un ecran cu diagonala foarte mare copiat dupa iPhone X Plus, compania coreeana dorind sa ofere un echivalent pentru produsul Apple.

Samsung Galaxy S10 Ecran MARE COPIAT iPhone X Plus

Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus vor fi lansate in primavara anului viitor de catre compania Samsung, iar pentru al doilea model este anuntat un ecran mult mai mare decat isi imaginau fanii din lumea intreaga. Mai exact, conform unor surse din interiorul companiei Samsung, modelul Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.44 inch, la fel de mare precum cel ce va ajunge in iPhone X Plus.

Samsung Galaxy S10 va avea in continuare un ecran care are diagonala de 5.8 inch, insa pentru Samsung Galaxy S10 Plus compania coreeana vrea sa foloseasca un ecran mai mare, care va avea si un impact mai mare. Decizia de a integra un ecran cu diagonala de 6.44 inch in Samsung Galaxy S10 Plus ar avea legatura si cu faptul ca telefonul va avea o camera tripla, aceasta avand nevoie de spatiu mare in carcasa, deci un ecran mai mare ar fi fost necesar.

Samsung Galaxy S10: Ecranul MARE COPIAT de la iPhone X Plus

Samsung Galaxy S10 Plus ar urma sa aiba panoul frontal acoperit intr-o mare masura de acest ecran cu diagonala de 6.44 inch, iar unii analisti speculeaza ca el nu mai urmeaza sa fie curbat spre marginile exterioare. Desigur ca nimeni nu stie sigur acum daca Samsung Galaxy S10 Plus va avea un ecran plat, sau cei de la Samsung ii vor curba marginile, insa este destul de clar faptul ca vorbim despre un ecran foarte mare pregatit pentru noul model.

“The Galaxy S10 Plus (+) screen size, which is a large screen model, has been enlarged to 6.44 inches. It is the largest size ever in all models. Apple is preparing for the new best-sized iPhone model in the second half of this year. In the industry, Samsung Electronics considers Apple to be trying to eradicate the big screen market.”

Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus vor fi cel mai probabil prezentate in cadrul Mobile World Congress 2019, care va avea loc la Barcelona la inceputul anului viitor, atunci urmand a fi anuntate toate noutatile. Daca Samsung Galaxy S10 va avea un ecran atat de mare, atunci e destul de clar ca Samsung vrea sa aiba pregatit un concurent serios si pentru iPhone X Plus, ai carui ecran OLED este fabricat tot de catre coreeni in acest moment.