Google vrea sa Lanseze un Produs Complet Neasteptat

Google planuieste sa lanseze un produs complet neasteptat pentru clientii din lumea intreaga, planurile companiei americane fiind dezvaluite astazi.

Google Lanseze Produs Neasteptat 349654

Google vrea sa lanseze o consola pentru jocuri, compania americana fiind foarte interesata sa concureze cu XBOX ONE si Playstation, asa ca isi va aduce pe piata propriul produs de acest gen. Cei de la Google au mai colaborat cu ASUS pentru Nexus Player, un fel de consola pentru jocuri care functiona in baza Android TV, insa din pacate acel produs nu a avut succes, asa ca acum compania americana intentioneaza sa o ia de la zero cu alta idee.

Google dezvolta aceasta noua consola pentru jocuri sub numele de cod Yeti, iar daca va asteptati sa vedeti ceva cu hardware puternic, ei bine se pare ca realitatea este una complet diferita de ceea ce va imaginati. Mai exact, cei de la Google nu vor sa lanseze o consola pentru jocuri care sa aiba putere mare de procesare, ci vor sa ofere un serviciu de streaming care sa el permita oamenilor sa joace jocurile prin internet, fara a le instala in consolele proprii.

Google vrea sa Lanseze un Produs Complet Neasteptat

Google ar vrea sa aduca pe piata un produs similar GeForce Now, al celor de la Nvidia, sau ceva similar Playstation Now, deci planurile americanilor sunt de a oferi un produs de viitor, nu unul care trebuie neaparat schimbat o data la cativa ani. Google ar intra totusi intr-o piata in care pana acum nicio companie majora nu a avut succes, iar asta pentru ca nimeni nu a creat un serviciu de streaming pentru jocuri care sa genereze un numar foarte mare de utilizatori la nivel global.

“We haven’t heard many specifics about Google’s video game plans, but what we have heard is that it’s a three-pronged approach: 1) Some sort of streaming platform, 2) some sort of hardware, and 3) an attempt to bring game developers under the Google umbrella, whether through aggressive recruiting or even major acquisitions. That’s the word from five people who have either been briefed on Google’s plans or heard about them secondhand.”

Google are experti in internet, compania stie cum sa ofere servicii excelente bazate pe reteaua globala care ne interconecteaza, insa o consola care sa functioneze cu jucori accesibile prin internet nu e usor de realizat. Totusi, intentiile celor de la Google sunt mai ambitioase decat ale Apple, care in loc sa faca o consola, a permis crearea unor jocuri castrate pentru Apple TV, iar interesul vis-a-vis de ele este extrem de mic in momentul de fata.