Windows 10 CONFIRMA noul Surface Phone al Microsoft

Windows 10 confirma in codul sursa al sistemului de operare noul Surface Phone pe care compania Microsoft il are in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Windows 10 CONFIRMA Surface Phone Microsoft 349657

Windows 10 continua sa confirme secretele celor de la Microsoft, iar astazi vedem noi date care sugereaza faptul ca telefonul companiei americane este in dezvoltare si este atat de surprinzator precum credeam. Mai exact, cod descoperit in cea mai recenta versiune a Windows 10 dezvaluie faptul ca telefonul pliabil Surface Phone, la care lucreaza Microsoft, urmeaza sa aiba o serie de balamale care vor permite plierea sa pentru utilizare de catre clienti.

Windows 10 confirma faptul ca acest Surface Phone al companiei Microsoft ar putea fi rotit la 360 de grade de catre utilizatori, iar asta inseamna ca fie va avea o balama centrala, fie unele care sunt magnetice. Surface Phone ar urma sa aiba 5 pozitii predefinite in care ar putea fi utilizat, conform codului descoperit in Windows 10, fiecare dintre ele permitand vizualizarea informatiilor de pe ecran intr-o pozitie diferita, asa ca utilizatorul alege cum vede totul.

Windows 10 CONFIRMA noul Surface Phone al Microsoft

Windows 10 CONFIRMA Surface Phone Microsoft 349657 1

Windows 10 sugereaza faptul si ca anumite aplicatii ar putea fi folosite pe telefon in functie de orientarea in care este utilizat de catre persoanele care il detin, asa ca Microsoft planuieste sa ofere si aplicatii speciale. Windows 10 confirma de cateva luni lansarea acestui Surface Phone, proiectul in cadrul caruia este dezvoltat are numele de cod Andromeda, iar sistemul sau de operare este cunoscut deocamdata cu denumirea Andromeda OS pentru publicul larg.

Windows 10 CONFIRMA Surface Phone Microsoft 349657 2

Windows 10 va fi totusi sistemul de operare care rula cel mai probabil pe acest telefon, iar asta pentru ca Microsoft nu prea are ce altceva sa foloseasca in telefonul sau, deci va folosi software-ul cel mai versatil si mai bine gandit. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat acest Surface Phone, insa avand in vedere ca Windows 10 evolueaza intr-un ritm alert, este destul de clar ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana in momentul in care el va fi prezentat oficial.

2 COMENTARII

  1. poate sa arate rupt din soare…degeaba, fara aplicatii si cu un istoric la MS de toata jena. Fara google apps, banking, local transportation, aplicatii operatori etc etc…si un sistem de operare total mediocru la capitolul touch ui/ux.
    Am avut windows phone de la 7 la wm10…modul catastrofal in care au dat-o in bara a fost pur si simplu de rasul curcilor