WhatsApp: Update cu NOI FUNCTII IMPORTANTE pe Telefoane

WhatsApp are parte de o noua actualizare astazi care aduce noi functii importante pe telefoanele iPhone si Android, compania americana continuand sa imbunatateasca aplicatia.

WhatsApp Update NOI FUNCTII Telefoane 349629

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar in cursul noptii trecute compania americana a actualizata versiunea pentru iPhone pentru utilizatorii din lumea intreaga cu doua noutati importante. Prima functie pe care WhatsApp o aduce pentru utilizatorii iPhone are legatura cu administratorii de grupuri, acestia putand bloca trimiterea de mesaje catre grupuri pentru persoanele care nu au rol de administrator in respectivul grup.

WhatsApp le va permite utilizatorilor sa citeasca mesajele si sa raspunda la ele cu un buton care le permite sa intre in contact cu administratorii, insa separat de asta nu vor mai putea trimite mesaje, daca functia e activata. A doua functie importanta pe care WhatsApp o aduce pentru utilizatori are legatura cu notificarea contactelor noastre in momentul in care ne schimbam numarul de telefon, ceva prin care destul de multi oameni au trecut intr-un moment, sau altul.

WhatsApp: Update cu NOI FUNCTII IMPORTANTE pe Telefoane

WhatsApp permite acum trimiterea unui mesaj automat cu noul nostru numar de telefon in momentul in care il schimbam, o optiune speciala fiind integrata in meniul de setari din cadrul aplicatiei pentru iPhone. Toate persoanele pe care le-am selectat din lista de contacte a WhatsApp vor primi numarul nou de telefon, astfel ca in momentul in care le trimitem un mesaj, ele vor sti de la cine a venit acesta, functia fiind extrem de utila pentru toti utilizatorii.

  • Group admins can now choose to allow only admins to send messages to a group. Open “Group Info” > tap “Group Settings”. Non-admins will still be able to read messages and respond privately by tapping “Message Admin”.
  • You can now easily notify people when you change your phone number. Tap “Settings” > “Account” > “Change Number”. You can select which contacts or chats you would like to notify.

WhatsApp a testat aceste noi functii pentru iPhone de ceva vreme, iar daca ele nu sunt inca implementate in Android, atunci vor fi cu siguranta oferite in perioada imediat urmatoare, asa cum se intampla in mod normal. WhatsApp are peste 1.3 miliarde de utilizatori in lumea intreaga in momentul de fata, iar aceste noi functii sunt disponibile dupa instalarea actualizarii aplicatiei, ea putand fi descarcata de catre oricine pe iPhone din App Store in momentul de fata.