iPhone: Carcasa cu Airbag il Protejeaza de Distrugere (VIDEO)

Aceasta carcasa cu airbag pentru iPhone promite sa protejeze telefonul in cazul scaparii din mana in timpul utilizarii.

iPhone Carcasa Airbag Protejeaza Distrugere VIDEO

iPhone are parte de o inventie foarte interesanta a unui student german, acesta creand o carcasa cu airbag, care promite sa tina telefonul in siguranta cand il scapam din mana. In clipul video de mai jos puteti vedea creatia tanarului german, acesta creand un mecanism special in carcasa care se deschide in momentul in care dispozitivul se afla in aer, inainte de a se lovi de pamant.

Carcasa pentru iPhone nu este extrem de groasa, insa are integrate o serie de arcuri care sunt deschise automat de catre un mecanism ce detecteaza cand telefonul este in cadere. O serie de senzori speciali din carcasa detecteaza momentul in care telefonul iPhone se afla in aer, iar asa nici macar carcasa in sine nu este afectata de impactul cu solul dur.

iPhone: Carcasa cu Airbag il Protejeaza de Distrugere

Carcasa aceasta pentru iPhone este deocamdata creata ca un prototip cu care studentul german a castigat deja un premiu pentru inovatie, insa de aici si pana la un produs nu e cale lunga. Marea inovatie aici sta in faptul ca vorbim despre un prim mecanism de acest gen implementat intr-o carcasa pentru iPhone, iar alti producatori ar putea crea ceva mai bun.

In general, o carcasa pentru iPhone protejeaza dispozitivul de cam orice fel de impact cu solul, asa ca in mod nornal nu ar trebui sa fie nevoie de mecanisme de acest gen. Totusi, este interesant de vazut ce poate face o minte cu imaginatie foarte multa, dar si indemanarea necesara pentru a o transforma in realitate.

Articolul precedentWindows 10: Functia NOUA Preluata de la iOS
Articolul următoreMAG: Casti Bluetooth de la Numai 10 LEI azi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.