Surface Phone: asa ARATA Telefonul SECRET al Microsoft ce ATACA Samsung GALAXY X

Surface Phone este dezvaluit pentru prima oara inaintea lansarii multumita unor documente interne ale Microsoft, iar asa arata telefonul ce ataca Samsung Galaxy X.

Surface Phone Telefonul SECRET Microsoft ATACA Samsung GALAXY X 349774

Surface Phone este denumirea pe care Microsoft o va folosi, cel mai probabil, pentru viitorul telefon pliabil pe care-l are in momentul de fata in dezvoltare, iar documente interne ale companiei descriu concurentul Samsung GALAXY X. Conform acestora, Surface Phone este privit de catre cei de la Microsoft ca un telefon nou care va schimba industria smartphone, americanii considerand ca el ar putea avea un impact la fel de mare precum primul model al iPhone.

Surface Phone este descris de catre cei de la Microsoft ca un smartphone care are un design nou, “de buzunar” insa el ar urma sa schimbe perceptia lumii cu privire la utilizarea unui calculator, sau a unui smartphone. Microsoft lucreaza de cel putin doi ani la Surface Phone, acesta fiind cunoscut cu numele de cod Andromeda, urmand a avea si un sistem de operare care ar putea avea aceeasi denumire, desi teoretic ar trebui sa avem Windows 10 in el.

Surface Phone Telefonul SECRET Microsoft ATACA Samsung GALAXY X 349774 1

Surface Phone: asa ARATA Telefonul SECRET al Microsoft ce ATACA Samsung GALAXY X

Surface Phone este un telefon care ar avea un ecran ce acopera ambele parti ale carcasei folosite de catre compania americana, deschis afisand imagini pe toata suprafata sa, insa pliat ar arata ca un telefon normal. In momentul de fata, prototipurile pe care Microsoft le-ar folosi pentru Surface Phone ar arata exact precum imaginile din acest articol, ele fiind facute de catre un grafician, insa se pare ca produsul real nu este diferit, iar asta e o veste buna.

“It’s a new pocketable Surface device form factor that brings together innovative new hardware and software experiences to create a truly personal and versatile computing experience. It will blur the lines between mobile and stationary computing.”

Surface Phone este gandit pentru a folosi un stylus, dar si aplicatii speciale pentru tablete, iar cei de la Microsoft testeaza atat procesoare ARM, cat si procesoare Intel pentru telefon, dar nu se stie ce va fi folosit in final. Surface Phone ar putea fi un telefon cel putin la fel de important precum primul model al iPhone, insa totul depinde de Microsoft si de decizia companiei de a lansa, sau nu, acest produs, decizia finala nefiind deocamdata luata.

9 COMENTARII

  1. Eu m-as bucura tare sa scoată ceva bun. O văd singura alternativa la iPhone și ecosistemul Apple. De android nu vreau sa aud…