Samsung GALAXY X: Ecran Pliabil cu o PREMIERA UIMITOARE

Samsung Galaxy X va avea un ecran pliabil impresionant oferit de catre compania coreeana, ea intentionand sa ofere o premiera pentru utilizatorii globali.

Samsung GALAXY X Ecran Pliabil PREMIERA 349662

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana undeva in cursul anului 2019, insa acum aflam iar ca planurile pentru acest nou smartphone urmeaza sa aduca un telefon cu foarte multe noutati interesante. Conform unei publicatii asiatice, Samsung GALAXY X ar putea avea un eran care se pliaza in mai multe parti, adica partial pentru a lasa o portiune din ecran pentru a afisa notificari, si inca o data pentru pliere totala.

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba noul ecran in productie pilot pe parcursul verii, coreenii dorind sa vada care sunt costurile de productie pentru aceste ecrane, si cat de multe pot fabrica fara probleme. Daca nu exista probleme majore, atunci ecranul Samsung GALAXY X urmeaza sa intre in productie la scara industriala undeva pe la sfarsitul anului, iar 1 milion de unitati ar trebui sa poata fi fabricate in cursul anului 2019 pentru lansare pe piata.

Samsung GALAXY X: Ecran Pliabil cu o PREMIERA UIMITOARE

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba un ecran OLED care se pliaza in mai multe feluri, deschis avand o diagonala de 7 inch, iar plierea s-ar face pe doua treimi, sau totala, insa presa asiatica spune ca ar putea exista si alte variatii. Practic, informatiile de astazi dau de inteles ca Samsung GALAXY X ar urma sa ofere un ecran cu adevarat uimitor, care nu va avea balamale pentru a permite plierea, ci va folosi o tehnologie care va permite indoirea simpla a ecranului.

“Samsung Display is planning to build a pilot line in Asan Tangjung A3 production line for the production of foldable OLED display panel and enter into operation soon. The Samsung Foldable is said to be 7 inches in size when folded into an in-fold folding display. There are also various ways of folding. When folded in half, the display is invisible, so the display is folded only about two-thirds.”

Samsung GALAXY X va fi produs de catre compania Samsung intr-o cantitate limitata in cursul anului 2019, coreenii dorind sa vada ce fel de interes exista pentru acest tip de smartphone inainte de a il produce in masa. Nu se stie clar cand va fi lansat Samsung GALAXY X, insa cei de la Samsung vor dori, probabil, sa aduca produsul pe piata inaintea Huawei, care si-a accelerat planurile pentru a lansa un telefon pliabil pentru clientii globali.