Hitman: Sniper este disponibil Gratuit, pentru iPhone si iPad

Hitman Sniper Gratuit iPhone iPad

Hitman: Sniper este cel mai bun shooter al anului 2015 si a fost promovat in promotia pentru cea mai buna aplicatie a saptamanii din App Store, el fiind lansat de catre SQUARE Enix in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, cu doar cateva saptamani in urma.

Daca aveti cunostinta despre macar un joc din seria Hitman, atunci stiti cu siguranta ca acum vorbim despre un titlu dedicat oamenilor pasionati de jocurile in care rabdarea, strategia si spiritul de intuitie sunt primordiale pentru a avansa in poveste si a indeplini toate obiectivele.

In Hitman: Sniper noi preluam din nou controlul asupra agentului 47, cel mai periculos asasin din lumea virtuala conceputa de catre cei de la Square Enix, rolul lui fiind de a ucide tintele stabilite de catre dezvoltatori.

In aceasta versiune a jocului toata actiunea se desfasoara in Muntenegru, dezvoltatorii recreand acolo cateva dintre locatiile in care criminati periculosi isi desfasoara activitatea de zi cu zi, ei trebuind ucisi de catre agentul 47.

BECOME THE ULTIMATE SILENT ASSASSIN. TAKE ON THE ROLE OF AGENT 47 IN HITMAN: SNIPER – A FIXED POSITION SHOOTING GAME SET IN BEAUTIFUL MONTENEGRO. SCOPE IN ON YOUR MARKS USING SKILL, SUBTLETY, SUBTERFUGE AND THE ENVIRONMENT TO COMPLETE YOUR CONTRACTS. ELIMINATE TARGETS, COLLECT WEAPON PARTS AND COMPLETE BLUEPRINTS TO UNLOCK THE MOST POWERFUL RIFLES!

Conform dezvoltatorilor jocului, Hitman: Sniper ne va oferi posibilitatea de a parcurge nu mai putin de 150 de misiuni in care va trebui sa ucidem diversi criminali de elita, majoritatea desfasurandu-si activitatea international.

Misiunile sunt desigur dedicate celor carora le place sa se transforme intr-un lunetist, peste 13 arme epice fiind disponibile, skill-ul nostru imbunatatindu-se pe parcursul gameplay-ului.

  • • Immersive sniping game based on the Hitman universe
    • Complete over 150 missions. Eliminate the top criminal elite!
    • Replay and uncover more secrets as contracts evolve
    • Compete against your friends & dominate the leaderboards!
    • Master undetected kills using your surrounding environment
    • Unlock and assemble 13 epic sniper rifles

Hitman: Sniper este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.