Google Chrome: Noutati IMPORTANTE pentru Aplicatia Telefoanelor

Google Chrome are anuntate o serie de noutati foarte importante pentru aplicatia dedicata telefoanelor, compania Google pregatind schimbari de care trebuie sa stii.

Google Chrome Noutati Aplicatia Telefoanelor 349834

Google Chrome este pregatit pentru cateva schimbari majore pe care compania Google vrea sa ni le ofere anul acesta, iar astazi vedem una interesanta care ne arata cum vom folosi browserul in viitor pe iPhone si iPad. Google Chrome urmeaza sa modifice intr-o buna masura design-ul actual al browserului, mutand butoane din partea superioara a interfetei, si alungind bara de adresa, pentru a face mai usoara accesarea ei, dar si scrierea de cuvinte pentru cautari.

Google Chrome va muta in versiunea finala a browserului butoanele pentru accesarea meniului de setari, si cel pentru accesarea tab-urilor deschise in fundal, din partea superioara a aplicatiei in partea inferioara. Schimbarea este una de bun augur pentru cei care folosesc Google Chrome zilnic, iar asta deoarece este mai usor sa folosesti aplicatia in acest mod cu o singura mana, decat sa cauti butoanele respective in partea superioara a interfetei acesteia.

Google Chrome: Noutati IMPORTANTE pentru Aplicatia Telefoanelor

Google Chrome Noutati Aplicatia Telefoanelor 349834 1

Google Chrome urmeaza deasemenea sa aiba in meniul din partea inferioara a aplicatiei si un nou buton pentru cautari, acesta urmand a avea fie logo-ul companiei Google, fie un logo care sugereaza ca putem efectua cautari. Cei de la Google au schimbat de multe ori de-a lungul ultimelor luni felul in care arata aceasta interfata a browserului Google Chrome, iar design-ul pe care il vedeti acum ar putea fi si cel final, daca se considera ca e suficient de bine gandit.

Google Chrome pentru telefoane si PC urmeaza sa treaca prin schimbari importante care vor aduce un nou design material, pentru a aduce browserul in rand cu celelalte disponibile pentru calculatoare. Cei de la Google lucreaza de cateva luni bune la aceste schimbari si nu se stie deocamdata cand vor fi lansate pentru Google Chrome, insa este destul de clar ca nu vom avea chiar atat de mult de asteptat pana cand le vom avea disponibile.