WhatsApp a COPIAT o NOUA Functie de la Telegram

WhatsApp continua "traditia" companiei Facebook si a copiat o noua functie de la aplicatia Telegram, ea fiind lansata saptamana aceasta pentru utilizatori.

WhatsApp COPIAT Functie Telegram 349848

WhatsApp a lansat zilele trecute o noua functie pentru iPhone si Android, utilizatorii din lumea intreaga urmand a o experimenta in aplicatie, dar numai daca fac parte din grupuri de conversatii in platforma. Conform celor de la WhatsApp, administratorii de grupuri vor avea posibilitatea de a activa o setare care le permite doar lor sa trimita mesaje in grupurile de conversatii, ceva ce ar face transmiterea de informatii mult mai usoara, si ar impiedica raspandirea stirilor false, teoretic.

WhatsApp a prezentat noua functie ca fiind foarte utila pentru cei care urmaresc grupuri de conversatii pentru institutii publice, trusturi de presa, organizatii non-guvernamentale, si multe, multe altele. Problema este ca Telegram are de foarte multa vreme aceasta functionalitate, iar WhatsApp a copiat-o fara sa spuna ca s-a inspirat de la platforma competitoare, insa cei de la Facebook au copiat atat de multe de la Snapchat, incat era de asteptat sa nu se spuna nimic.

WhatsApp a COPIAT o NOUA Functie de la Telegram

WhatsApp a copiat de la Telegram mai mult din necesitate, deoarece in ultimul an platforma s-a transformat intr-un rai al celor care distribuie informatii false, care au consecinte extrem de grave. In India mai multe persoane au fost ucise in ultima luna dupa ce zvonuri privind rapitori de copii, sau hoti de organe au fost distribuite prin WhatsApp, iar oamenii au linsat necunoscuti in plina strada, totul din cauza unor zvonuri distribuite prin platforma.

“Today, we’re launching a new group setting where only admins are able to send messages to a group. One way people use groups is to receive important announcements and information, including parents and teachers at schools, community centers, and non-profit organizations. We’ve introduced this new setting so admins can have better tools for these use cases.”

WhatsApp a activat aceasta noua optiune pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de vineri, insa distributia sa globala ar mai putea dura cateva zile, din cauza modului in care este gandita platforma americanilor. In aceasta idee, daca nu o aveti inca vizibila in cadrul aplicatiei WhatsApp, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand ea va fi disponibila pentru utilizare fara probleme, deci mai trebuie rabdaresi va veti putea folosi de ea.

6 COMENTARII

  1. Salutare. Vreau să vă întreb dacă vouă vă merge funcția de apel Wi-Fi. Pentru că eu de când mi-am făcut instalare la ultima versiune beta de ios12, apare inactiv. Iar dacă dau activare, primesc următorul mesaj: Pentru a permite apelarea Wi-Fi pentru acest cont, contactați Orange Romania.

  2. Într-adevăr, acum funcționează. Mai am încă o întrebare. Am activat funcția de mesaje în iCloud, împreună cu autentificarea cu doi factori. Apoi le-am dezactivat pe ambele. Iar la spațiul de stocare îmi apare că mesajele ocupă 43 MB. Însă nu apare opțiunea să le șterg ca să eliberez spațiul. Cum pot face? Mulțumesc