Light vrea sa Lanseze Telefonul cu 9 Camere

Light este o companie foarte ambitioasa care vrea sa lanseze un telefon mobil in care sa integreze nu mai putin de 9 camere pentru clientii interesati.

Light Telefonul 9 Camere 349911

Light este o companie americana cu ambitii foarte mari, iar asta deoarece ea vrea sa lanseze un telefon mobil care are intre 5 si 9 camera, prototipuri fiind testate cu o varietate de senzori, inclusiv cel maxim, de 9. Light a lansat in trecut un fel de tableta care avea nu mai putin de 16 camere integrate, ideea lor fiind de a oferi intr-un terminal mobil calitatea de inregistrare a imaginilor care este regasita intr-un aparat de tip DSLR, ceva greu de realizat.

Light nu vrea totusi sa ramana in istorie ca o companie care nu va realiza acest lucru, asa ca a prezentat pentru o publicatie americana un prototip de telefon care are 9 camere, ele putand inregistra imagini la 64 de megapixeli. Vorbim despre o realizare impresionanta in conditiile in care producatorii mari de smartphone-uri abia reusesc sa inghesuie 3 camere in carcasa unui telefon, insa cei de la Light au planuri mult mai mari pentru viitor.

Light vrea sa Lanseze Telefonul cu 9 Camere

Light ar vrea sa lanseze acest nou smartphone undeva in cursul acestui an, insa desigur ca are nevoie si de sustinerea unor parteneri importanti pentru a realiza asta, cei de la Foxconn fiind alesi pentru a asambla dispozitivul. Foxonn produce telefoanele iPhone ale companiei Apple, plus o varietate de alte gadget-uri, deci are o vasta experienta in ceea ce priveste asamblarea de telfeoane, insa ceea ce vrea Light este foarte dificil de realizat in lumea reala.

“Light, maker of a wacky-looking 16-lens camera that hit the market last year, has plans to incorporate its technology into a smartphone. Dual-lens phones are becoming increasingly commonplace, but Light intends to take on the competition with a smartphone featuring a seemingly absurd nine lenses.”

Light vrea sa lanseze un terminal mobil care sa concureze cu un DSLR in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze, insa pretul unui dispozitiv de acest gen ar putea trece de 1000 de dolari, iar in acest punct achizitia sa devine ilogica. Totusi, compania americana nu se lasa, si vrea sa uimeasca intreaga lume cu un telefon propriu care sa aiba 9 camere, dar ramane de vazut daca va si reusi.

6 COMENTARII

  1. Dupa cum am zis atunci cand apple a lansat iphone plus cu dual camera…
    Toti vor copia ideea, dar nu doar ca o vor copia ci o vor duce si la extrem

  2. Și pisica are 9 vieți! De ce nu ar avea și smartphone-ul 9 camere? Cel puțin, dacă ți se strică una, mai ai opt camere. ..