Prima Pagina iPhone 11 iPhone 11: Noul Incarcator Rapid apare in PRIMELE Poze

iPhone 11: Noul Incarcator Rapid apare in PRIMELE Poze

iPhone 11 are noul incarcator rapid prezentat in primele poze care ne arata planurile companiei Apple pentru telefonul ce va fi lansat in toamna aceasta.

23

iPhone 11 Noul Incarcator Rapid PRIMELE Poze 349914

iPhone 11 urmeaza sa aiba un nou tip de incarcator inclus de catre compania Apple in cutia telefonului, acesta permitand incarcarea mult mai rapida a bateriei pentru a furniza rapid energie necesara functionarii pentru o perioada mai lunga de timp. In imaginile din acest articol puteti vedea noul incarcator de 18W pe care Apple il va oferi gratuit in cutia iPhone 11, acesta fiind cu mult superior celui de doar 5W, care este oferit cu iPhone X.

iPhone 11 Noul Incarcator Rapid PRIMELE Poze 349914 1

iPhone 11 are un prototip al acestui incarcator prezentat astazi, insa versiunea finala va fi identica cu cea pe care o vedem acum, compania Apple urmand a permite incarcarea rapida la 5V cu 3A (15W), sau 9V cu 2A (18W). Practic, nu vorbim despre un incarcator care furnizeaza la fel de multa energie precum cel de 29W, care poate incarca un iPhone X pana la 50% in 30 de minute, insa teste facute in trecut ne-au aratat ca diferentele intre timpii de incarcare sunt mici.

iPhone 11: Noul Incarcator Rapid apare in PRIMELE Poze

iPhone 11 Noul Incarcator Rapid PRIMELE Poze 349914 3

iPhone 11 ar putea avea modificari facute de catre compania Apple pentru a facilita o incarcare rapida si cu un incarcator care are putere mai mica decat cel de 29W folosit pentru MacBook, insa asta vom afla abia in toamna. Totusi, pana atunci avem imaginile incarcatorului de 18W pe care cei de la Apple il vor oferi gratuit pentru iPhone 11, deci nu va trebui sa mai cheltuim zeci de euro pentru a cumpara accesoriile necesare pentru incarcarea rapida.

iPhone 11 Noul Incarcator Rapid PRIMELE Poze 349914 2

iPhone 11 ar urma sa aiba inclus si un cablu USB-C to Lightning in pachet, iar asta pentru ca noul incarcator are in mod vizibil un port USB-C integrat, deci Apple va renunta la portul USB standard, iar asta ar putea fi o problema. E posibil ca Apple sa includa si un adaptor USB-A to USB-C, sau sa isi oblige clientii sa il cumpere singuri, asa cum au mai avut obiceiul sa faca americanii si cu alte produse similare lansate.

Articolul anteriorLight vrea sa Lanseze Telefonul cu 9 Camere
Urmatorul articolSamsung GALAXY X: PREMIERA UIMITOARE a Telefonului
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.