Digi Mobil: NOI SUPRATAXE de Roaming pentru Clienti

Digi Mobil a primit aprobarea celor de la ANCOM pentru a stabili noi suprataxe de roaming pentru clientii care le folosesc serviciile in Spatiul Economic European.

Digi Mobil NOI SUPRATAXE Roaming clienti 349908

Digi Mobil, al patrulea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a primit aprobarea celor de la ANCOM pentru a modifica suprataxele de roaming pe care le aplica pentru proprii clienti din Romania. Vorbim despre o modificare pe care operatorul telecom a cerut-o de ceva vreme de la ANCOM, ea aducand o reducere pentru suprataxele de roaming aplicate pentru serviciile folosite de catre clientii din Romania, atunci cand sunt in strainatate.

Digi Mobil va avea, incepand de ieri, urmatoarele suprataxe pentru roaming, aplicabile pentru abonamentele clientilor : 0,0208 euro/minut, pentru apelurile efectuate,  0,0091 euro/minut, pentru apelurile primite, si 2,97 euro/GB (0,00637 euro/MB, fără TVA. In comparatie cu tarifele anterioare, Digi Mobil a scazut suprataxa pentru apeluri cu 0.012 euro/minut, cu 0.0017 pentru apelurile primite, iar pentru traficul de internet tariful a scazut cu 3.4 euro/GB.

Digi Mobil: NOI SUPRATAXE de Roaming pentru Clienti

Digi Mobil ofera, practic, noi tarife mult mai mici pentru internetul pe care clientii il consuma in roaming, preturile pentru apelurile telefonice inregistrand scaderi modice, care se vor resimti doar pentru cei cu un numar mare de minute vorbite. In ciuda acestui lucru, schimbarea anuntata de catre cei de la Digi Mobil este una de bun augur, iar asta pentru ca operatorul avea suprataxe pe care nu toti clientii le agreau, asa ca schimbarea nu doar ca aduce o claritate mai mare pentru servicii, ci si preturi mai mici.

Digi Mobil a primit acordul celor de la ANCOM de a practica aceste suprataxe incepand de ieri si pana la finalul lunii iunie a anului viitor, deci daca se intampla sa mergeti in spatiul SEE cu un abonament al RCS & RDS, atunci stiti ce platiti ca suprataxa. Avand in vedere ca abonamentele Digi Mobil au preturi mici, beneficiile oferinte in roaming sunt deasemenea reduse, asa ca e posibil ca in unele cazuri sa se aplice si suprataxele, desi sunt si ele mici.