iOS 12 Beta 3 Aduce Harti NOI ale Apple Maps

iOS 12 beta 3 aduce primele harti noi pentru Apple Maps dintre cele promise de catre Apple pentru implementare in platforma in urmatoarele luni.

iOS 12 Beta 3 Hartile NOI Apple Maps 350030

iOS 12 beta 3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, iar desi aduce putine schimbari la nivel general, exista totusi o schimbare importanta descoperite. Mai exact, v-am spus saptamana trecuta ca Apple va schimba Apple Maps in totalitate, iar iOS 12 beta 3 ne aduce primele harti actualizate pentru sistemul de harti si navigare ghidata al Apple.

Puteti vedeain imaginea de mai jos cateva schimbari subtile descoperite in noile harti pentru Apple Maps pe care le-a implementat Apple, schimbarile fiind in principal in SUA, si alte tari importante. Desigur ca nu vorbim despre nimic major oferit deocamdata in iOS 12 beta 3 de catre cei de la Apple, insa promisiunea companiei este ca lucrurile nu vor sta asa.

iOS 12 Beta 3 Aduce Harti NOI ale Apple Maps

iOS 12 Beta 3 Hartile NOI Apple Maps 350030 1

Apple a promis ca iOS 12 va aduce in premiera primele harti imbunatatite pentru Apple Maps, dar pana in septembrie vor mai fi multe actualizari ale sistemului de operare, asa ca e loc de imbunatatiri. Apple are multe masini pe strazile din SUA si Europa care cartografiaza o varietate de locatii, si aduna inclusiv imagini pentru o clona Street View.

Apple Maps va trece si prin alte schimbari majore, compania Apple facand investitii masive pentru a putea oferi o alternativa viabila la Google Maps pentru clientii sai. iOS 12 va aduce doar inceputul schimbarilor pe care Apple le va implementa pentru Apple Maps, ele urmand a fi oferite in mod constant si anul viitor, dar e greu de spus ce lucruri bune vom vedea in Romania.

7 COMENTARII

  1. In beta 3 funcționează GPS pe iPhone X? In primele doua versiuni nu a funcționat nici Waze, Google Maps sau Maps de la Apple.

  2. Mie nici pe IOS 11.4 nu imi funcționează cum trebuie aplicațiile menționate de tine, durează destul de mult pana se conectează la GPS, mai ales Waze