Oppo Find X: Asa Functioneaza Noua Camera Mobila

OPPO FIND X are prezentata in premiera modalitatea de functionare a noii camere mobile implementata de catre chinezii de la OPPO impreuna cu ecranul mare.

0

Oppo Find X Functioneaza Noua Camera Mobila 350026

Oppo Find X este al doilea telefon cu ecran care acopera foarte mult din panoul frontal si are o camera cu deschidere mecanica, iar o dezasamblare ne arata si cum functioneaza acest mecanism gandit de catre chinezi. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum este actionat mecanismul ce permite deschiderea camerei din Oppo Find X, ea ridicand o parte din carcasa pentru a permite inregistrarea de selfie-uri, pozele standard putand fi inregistrate oricum.

Oppo Find X a avut nevoie de un mecanism de acest gen pentru ca altfel nu putea fi implementat un ecran care sa acopere atat de mult din carcasa, ideea fiind diferita fata de cea din Vivo NEX. Acolo cei de la Vivo au gandit o camera mica pe care o vedem cum se ridica din carcasa, insa in cazul Oppo Find X vorbim despre ceva complet diferit, pentru ca mecanismul in sine este mult mai mare si mai complex, ceva ce probabil vom vedea si la alte telefoane.

Oppo Find X: Asa Functioneaza Noua Camera Mobila

Oppo Find X Functioneaza Noua Camera Mobila 350026

Oppo Find X are un actuator fix in mijlocul carcasei telefonului, acesta ridicand si coborand intregul mecanism in mod automat, o varietate de cabluri fiind atasate de carcasa pentru a facilita miscarile. Oppo Find X nu are un arc, la fel ca Vivo NEX, pentru a ridica rapid camera, iar asta deoarece vorbim despre mult mai multe componente care trebuie sa fie miscate pentru a se putea inregistra selfie-uri folosind camera frontala.

Oppo Find X a creat o inovatie interesanta pentru acest telefon care ofera cel mai bun raport ecran vs panou frontal din orice smartphone lansat pana in prezent, iar aceasta e o veste buna pentru toti consumatorii. E greu de spus cum vor evolua telefoanele din acest punct, insa este foarte clar faptul ca Oppo Find X stabileste un record uimitor, pe care alte companii producatoare de smartphone-uri vor dori sa il doboare foarte curand.