MacBook Pro cu Procesor Intel Coffee Lake a fost Confirmat

MacBook Pro Procesor Intel Coffee Lake Confirmat 350112

Un nou model de MacBook Pro cu procesor Intel din generatia Coffee Lake a fost confirmat de un test de performante realizat folosind aplicatia Geekbench pentru macOS. Puteti vedea mai jos rezultatul obtinut de catre acest nou model al MacBook Pro, el ruland cu ajutorul unui procesor Intel i7-8559U, acesta avand un consum de 28W la o frecventa de 2.7 Ghz.

Partea buna este ca procesorul testat pentru acest aparent nou model al MacBook Pro poate avea frecventa crescuta pana la 4.5 GHz, deci poate oferi performante decente. Vorbim despre un procesor quad-core care apare in acest test pentru un viitor model al MacBook Pro, produsul companiei Apple avand numele de cod MacBookPro15,2, deci are 15 inch.

MacBook Pro cu Procesor Intel Coffee Lake a fost Confirmat

MacBook Pro Procesor Intel Coffee Lake Confirmat 350112 1

Linia de laptop-uri MacBook Pro nu a mai fost actualizata de ceva vreme de catre compania Apple, asa ca in urmatoarele luni este asteptata o noua actualizare, care va aduce in principal procesoare noi. In baza testului care a aparut, se pare ca MacBook Prova avea parte de o crestere serioasa in performante, daca aceasta va fi seria de procesoare Intel oferita.

Partea proasta, tot in baza imaginii de mai jos este ca pentru acest nou model al MacBook Pro urmeaza sa fie folosit tot RAM DDR3, deci Apple nu va face trecerea la DDR4 inca. Desigur ca nu vor putea fi configurate noi modele MacBook Pro cu 32 GB RAM din cauza lipsei in adoptarea noilor module RAM DDR 4, insa Apple va gasi cu siguranta o scuza pentru asta.