Samsung GALAXY Note 9: Primele Accesorii OFICIALE la Precomanda

Samsung GALAXY Note 9 are deja primele accesorii disponibile pentru precomanda la un partener al companiei Samsung, ele fiind dezvaluite inaintea lansarii telefonului.

Samsung GALAXY Note 9 Accesorii OFICIALE Precomanda 350116

Samsung GALAXY Note 9 se apropie de lansarea pe care compania coreeana a programat-o pentru data de 9 august, iar cu aceasta ocazie viitorii clienti au deja disponibile pentru precomanda accesoriile oficiale ale telefonului. Ele au fost listate de catre un partener Samsung care vinde accesorii pentru modelele lansate pana acum, iar cei care vor sa cumpere Samsung GALAXY Note 9 au ocazia de a le comanda pe cele noi cu mult timp inaintea lansarii.

Samsung GALAXY Note 9 are carcasele de protectie ale celor de la Samsung listate pentru precomanda in avans, iar spre deosebire de ceea ce se vinde deja prin China, acestea vor fi exact cele oficiale de la compania coreeana. 5 carcase oficiale ale celor de la Samsung pentru noul Samsung GALAXY Note 9 sunt listate ca fiind disponibile pentru precomanda in momentul de fata, insa numarul final al acestora va fi mult mai mare decat ceea ce este vizibil in acest moment.

Samsung GALAXY Note 9: Primele Accesorii OFICIALE la Precomanda

Samsung GALAXY Note 9 Accesorii OFICIALE Precomanda 350116 1

Samsung GALAXY Note 9 are disponibile aceste accesorii noi la preturi care variaza intre 26 de dolari si 56 de dolari, totul in functie de ceea ce ofera fiecare produs pentru clientii care le vor cumpara. Desigur ca nu exista poze cu aceste accesorii pentru Samsung GALAXY Note 9 din moment ce ele n-au fost prezentate oficial de catre compania Samsung, insa chiar si asa, vor fi probabil unele persoane care le vor precomanda, crezand ca vor semana cu cele pentru Samsung GALAXY Note 8.

Samsung GALAXY Note 9 va semana foarte mult cu modelul anterior, exceptand carcasa, acolo unde camera are o pozitionare diferita, asa ca nici n-ar trebui sa existe asteptari prea mari de la noul design. Avand in vedere ca acest retailer a inceput deja sa ofere pentru precomanda accesorii pentru Samsung GALAXY Note 9, e foarte posibil ca si altii sa o faca in perioada urmatoare, asa ca nu ar trebui sa fie cineva mirat chiar si de aparitia unor poze.