WhatsApp: Functia SECRETA IMPORTANTA din Aplicatie

WhatsApp are o noua functie secreta si importanta dezvaluita pentru aplicatia telefoanelor, compania americana luand prin surprindere utilizatorii globali.

WhatsApp Functia SECRETA IMPORTANTA Aplicatie 350301

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind in momentul de fata disponibila in cadrul celei mai recente versiuni beta a aplicatiei pentru Android, dar va fi extinsa curand. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp care le ofera mai multa protectie utilizatorilor impotriva website-urilor malitioase care sunt distribuite in cadrul platformei de mesagerie de catre diverse persoane dubioase, sau naive.

WhatsApp a denumit aceasta functie Suspicious Link Detection, iar dupa cum ii spune si numele, rolul sau este de a analiza diversele link-uri spre website-uri partajate prin platforma si de a le marca pe cele suspicioase. WhatsApp are o problema majora cu stirile false si website-urile malitioase, distribuite prin intermediul platformei, asa ca aceasta noua functie este una extrem de importanta care poate creste siguranta in platforma, si reduce numarul de infectari cu malware.

WhatsApp: Functia SECRETA IMPORTANTA din Aplicatie

WhatsApp Functia SECRETA IMPORTANTA Aplicatie 350301 1

WhatsApp, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, va marca fiecare link suspect cu o iconita speciala care ar trebui sa-i spuna utilizatorului ca nu ar trebui sa acceseze acel link deoarece ar putea fi malitios. Cei de la WhatsApp ar trebui sa creeze o baza de date care sa contina toate link-urile suspicioase descoperite, sau chiar raportate de catre utilizatori, iar asta presupune un proes indelung de testare si verificare foarte atenta, pentru a nu marca in mod eronat website-uri sigure.

WhatsApp testeaza in versiunea beta doar o analizare locala a link-urilor suspicioase pentru a vedea daca ele le pot face rau utilizatorilor, insa procesul ar putea fi mult mai complex in viitor. Pana atunci, functia este deocamdata testata de catre cei de la WhatsApp in vederea lansarii pentru publicul larg, asa ca ramane de vazut cum va evolua si cat de utila va fi versiunea finala pe care compania americana ne-o va oferi, probabil in 2018.