Samsung GALAXY S9 DEPASIT in Vanzari de iPhone in Mai

Samsung Galaxy S9 a fost depasit in vanzari de catre telefoanele iPhone in luna mai, compania Samsung avand probleme in a capta atentia consumatorilor.

Samsung GALAXY S9 UMILIT Vanzari iPhone Mai 350205

Samsung GALAXY S9 a fost umilit in vanzari in luna mai a anului 2018 de catre telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar asta in conditiile in care in aprilie reusise sa le depaseasca, dar se pare ca pentru o perioada foarte scurta. iPhone 8 si Samsung GALAXY S9 Plus impart prima pozitie in topul celor mai bine vandute smartphone-uri la nivel global in luna mai a anului 2018, contrastul dintre ele relevand interesul consumatorilor pentru telefoane inteligente.

Samsung GALAXY S9 a fost intrecut serios in vanzari de catre iPhone X, desi Samsung GALAXY S9 Plus a avut vanzari mai bune, iar fata de iPhone 8 Plus a fost egal, desi Xiaomi Redmi 5A le-a intrecut pe ambele. Practic, Samsung GALAXY S9 este egal cu iPhone 8 Plus in vanzari, in timp ce Samsung GALAXY S9 Plus este egal cu iPhone 8, iar iPhone X completeaza lista si pune Apple cu mult in fata celor de la Samsung, vanzarile sale insumand 2.3% din totalul global.

Samsung GALAXY S9 DEPASIT in Vanzari de iPhone in Mai

Samsung GALAXY S9 UMILIT Vanzari iPhone Mai 350205 1

Samsung GALAXY S9 este o serie care inregistreaza vanzari mai mici decat Samsung GALAXY S8, conform analistilor, insa daca il comparam cu telefoane de la Huawei, Vivo, sau Oppo, atunci lucrurile stau bine. Xiaomi a reusit totusi sa-si gaseasca un loc in spatele iPhone X in vanzarile globale de smartphone-uri, intrecand Samsung GALAXY S9 in vanzari, dar nu intreaga serie a celor de la Samsung, dar probabil o va face in viitor.

Samsung GALAXY S9 a inregistrat cu intreaga serie 4.5% din vanzarile globale de smartphone-uri in luna mai, in timp ce iPhone X si seria iPhone 8 au inregistrat impreuna 6.8% din vanzarile globale. Apple si Samsung au inregistrat 11.3% din vanzarile globale de smartphone-uri cu seriile Samsung GALAXY S9, iPhone 8 si iPhone X, iar asta spune foarte multe despre popularitatea acestor telefoane, cei de la Xiaomi inregistrand 3.5% din vanzari cu doua modele.