iOS 12 Jailbreak a fost Facut cu un nou Exploit 0Day

iOS 12 Jailbreak Facut Exploit 0Day 350400

iOS 12 are un nou exploit 0Day descoperit de catre un hacker, care a reusit sa faca jailbreak pentru sistemul de operare al celor de la Apple, chiar inainte de a fi lansat in mod public. Ei bine, mai jos aveti dovada faptului ca iOS 12 jailbreak a fost facut deja pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa nu vorbim despre prima dovada de acest gen, si nici despre primul hacker.

iOS 12 a fost exploatat acum cu un alt exploit 0Day, adica o vulnerabilitate pe care compania Apple nu o cunoaste, si care nu poate fi blocata pana nu e oferita public. Asta inseamna ca ea va putea fi refolosita in viitor ori de cate ori vrea hackerul, inclusiv dincolo de iOS 12, daca Apple nu o va descoperi singura si nu va reusi sa o blocheze intre timp.

iOS 12 Jailbreak a fost Facut cu un nou Exploit 0Day

iOS 12 are cateva demonstratii de solutii de jailbreak facute pana in prezent, insa din pacate niciuna dintre ele nu vine de la un hacker dispus sa ofere exploit-ul pentru utilizare publica. Acest lucru s-a mai intamplat in trecut cu iOS 11, iar acesta este motivul pentru care solutia de jailbreak Electra este oferita pentru versiuni ale iOS ce nu mai pot fi instalate.

iOS 12 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, insa n-ar trebui sa va asteptati sa vedeti prea curand o solutie de jailbreak pentru el, iar asta deoarece hackerii n-o vor oferi prea curand.

Articolul precedentElectra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 Jailbreak Update a fost Lansat
Articolul următorHuawei NU se TEME de SANCTIUNILE Americanilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.