Apple: iPad Inlocuieste fara Probleme un Laptop

Apple iPad Inlocuieste Probleme Laptop

Apple a lansat in cursul acestei zile patru noi reclame pentru tabletele sale iPad, compania americana prezentand produsul ca un inlocuitor perfect pentru orice fel de laptop. Apple spune de ani de zile faptul ca tabletele sale iPad pot inlocui fara probleme calculatoarele, iar reclamele de mai jos au menirea de a intari aceasta idee pentru clientii din intreaga lume.

iPad este prezentata in reclamele de mai jos ca fiind perfecta pentru a inlocui scrisul pe hartie, pentru a o lua cu noi in calatorii, si cam pentru orice altceva am folosi un laptop. Desigur ca aici ne rezumam doar la cei care nu au nevoie de functii avansate de productivitate, ci doar socializare, sau aplicatii simple, altfel iPad nu e nici pe departe la fel de utila ca un laptop.

Articolul precedentSamsung GALAXY S10 va avea 5 CAMERE NOI
Articolul următorING HomeBank e Picat pe Web si Mobil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.