ING HomeBank e Picat pe Web si Mobil

ING HomeBank este nefunctional de cateva ore bune pe telefoane mobile si calculatoare, platforma online a bancii avand o varietate de servicii utile.

ING HomeBank Picat Web Mobil 350502

ING HomeBank este indisponibil inca din aceasta dimineata, serviciul bancii din Romania neputand fi folosit de catre clienti absolut deloc, atat din aplicatie, cat si din website. Cei de la ING anuntasera ca HomeBank urmeaza sa fie disponibil incepand cu ora 14:30, insa am ajuns deja la ora 17:00, iar din pacate clientii nu pot folosi serviciile on line ale bancii.

ING ofera prin Homebank posibilitatea de a controla conturile atat prin intermediul unei aplicatii pentru iPhone si Android, cat si prin intermediul unui website dedicat. Mai jos puteti vedea comunicatul bancii in legatura cu problemele pe care Homebank le are de foarte multe ore, cei de la ING trebuind totusi sa readuca functionalitatea la normal, dar asta nu s-a prea intamplat.

ING HomeBank Picat Web Mobil 350502 1

„În urmă lucrărilor de mentenanță și actualizare a serviciului ING Home’Bank realizate în acest weekend (între 7 și 8 iulie – n.r.), o parte dintre clienții băncii au întâmpinat dificultăți în utilizarea sistemului de internet banking. Pentru a relua funcționarea normală a serviciului, am decis să oprim ING Home’Bank [între 12.30 și 14.30], timp în care vom implementa actualizările structurale necesare.”

ING inca are functional call center-ul, iar oficiile din tara mai au program inca vreo cateva zeci de minute, deci daca aveti ceva urgent de rezolvat, va puteti folosi de ele.

UPDATE: Functionalitatea Homebank a revenit la normal, conform celor de la ING, asa ca acum puteti folosi toate serviciile online fara probleme.

“Dificultatile intampinate de clientii nostri astazi in logarea pe ING Home’Bank au fost intr-adevar cauzate de erori in implementarea actiunilor de mentenanta programate weekendul trecut. Impactul a fost insa limitat, afectand doar o parte dintre clienti, care au putut ulterior accesa serviciul pe parcursul zilei. ING Home’Bank functioneaza acum la parametri normali si a fost singurul sistem afectat in urma actualizarilor implementate.  Operatiunile cu cardul la POS si in reteaua de ATM-uri au fost disponibile clientilor pe parcursul zilei in parametri normali.”