Samsung a Deschis cea mai MARE Fabrica de Telefoane

Samsung a deschis cea mai mare fabrica de telefoane, producatorul coreean intentionand sa produca un numar impresionant de terminale mobile anual in ea.

Samsung Deschis MARE Fabrica Telefoane 350493

Samsung a anuntat astazi deschiderea celei mai mari fabrici in care sunt produse telefoane mobile, compania coreeana construind-o in India, o tara cu foarte multa “mana de lucru” ieftina. Samsung a organizat o ceremonie in cadrul careia prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, si presedintele sud-coreean Moon Jae-in au participat pentru a inaugura fabrica, ea fiind situata in Noida.

Samsung urmeaza sa produca acolo pana la 120 de milioane de telfeoane anual, o cifra uimitoare, care reprezinta cam o treime dintre telefoanele pe care compania le vinde anual. Samsung va fabrica acolo o gama variata de telefoane de la cele care costa doar 100 de dolari si pana la modele premium precum Samsung Galaxy S9, deci indienii vor asambla cam de toate.

Samsung a Deschis cea mai MARE Fabrica de Telefoane

Samsung si-a construit o fabrica in India din cauza legislatiei locale care impune taxe de import foarte mari pentru telefoanele fabricate in alte tari, deci profitul sau ar trebui sa creasca si mai mult. Samsung a pierdut prima pozitie in topul vanzatorilor de telefoane in India cu doar putin timp in urma, cei de la Xiaomi intrecandu-i, dar asta s-ar putea schimba in curand.

“Samsung Electronics Co. will open the world’s largest mobile phone factory in India. The new Samsung factory will have the capacity of 120 million smartphones per year, and make everything from low-end smartphones that cost under $100 to the its flagship S9 model.”

Samsung nu e singurul producator de telefoane care a fost obligat sa isi mute productia in India din cauza legislatiei locale, cei de la Apple colaborand cu Pegatron pentru a avea deasemenea o fabrica acolo. Samsung produce telefoane pentru vanzarile proprii, fara a asambla unitati si pentru alte companii, dar productia de acolo va ajunge si in multe alte zone de pe glob.