Electra face acum Jailbreak si pe iOS 11.4 beta 1 – beta 3

Electra a fost actualizata noaptea trecuta, solutia de jailbreak pentru iPhone, iPad, si iPod Touch fiind acum compatibila inclusiv cu iOS 11.4 beta 1 si beta 3.

Electra Jailbreak iOS 11.4 beta 1 - beta 3 350558

Electra este solutia de jailbreak pentru iOS 11.2 – iOS 11.3.1, ea fiind lansata in cursul weekend-ului trecut pentru toti posesorii de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri. In cursul noptii trecute ea a fost actualizata pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga, versiunea 1.0.3 a Electra fiind acum disponibila cu suport pentru iOS 11.4 beta 1 – beta 3, ea putand fi descarcata din website-ul dezvoltatorului.

Aparent compania Apple inca mai semneaza cel putin iOS 11.4 beta 3 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar daca doriti sa faceti downgrade, atunci Electra va face si jailbreak. N-am cum sa va confirm ca iOS 11.4 beta 3 inca mai este semnat, insa creatorul Electra sustine ca acest lucru este valabil, asa ca ramane sa testati pe propria raspundere acest lucru.

Electra face acum Jailbreak si pe iOS 11.4 beta 1 – beta 3

iOS 11.4 beta 3 nu va mai fi semnat pentru o perioada foarte lunga de timp din moment ce exista o solutie publica de jailbreak pentru aceasta versiune, asa ca fie profitati, fie pierdeti ocazia. Aceasta, conform dezvoltatorului Electra, este pentru prima oara in peste un an cand exista o solutie de jailbreak pentru o versiune a iOS care inca mai poata fi instalata.

https://twitter.com/coolstarorg/status/1016415169210019840

Electra a fost folosit pana in momentul de fata de cam 100.000 de persoane, conform creatorului solutiei de jailbreak, cifra fiind una infirma fata de cele 1 miliard de iDevice-uri active. Totusi, era de asteptat ca jailbreak-ul sa isi piarda atat de mult din importanta dupa ce ani de zile n-am avut solutii oferite pentru versiunile publice, iar lucrurile nu se vor schimba in bine.

Articolul precedentAlto’s Adventure – un joc excelent disponibil la oferta
Articolul următorSamsung GALAXY S10: Functia EXCLUSIVA in Telefon
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.