Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 Jailbreak Update a fost Lansat

Electra iOS 11.2 - iOS 11.3.1 jailbreak update a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata care sunt noutatile implementate in noua versiune.

Electra iOS 11.2 - iOS 11.3.1 Jailbreak Update 350397

Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 jailbreak, solutia lansata ieri pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost actualizata de doua ori pe parcursul zilei si a noptii de catre dezvoltatori. mai exact, versiunile 1.0.1 si 1.0.2 au fost distribuite pentru Electra in ultimele 24 de ore, ele rezolvand o parte dintre problemele care au fost raportate de catre utilizatorii care au incercat sa faca jailbreak.

Electra ar trebui sa afiseze acum iconita aplicatiei Cydia in mod corect dupa efectuarea jailbreak-ului, in timp ce nonce generatorul ar trebui sa fie setat in mod corect pentru toata lumea. Separat de aceste doua schimbari, aplicatia Electra ar trebui sa aiba o rata de succes mai buna in efectuarea jailbreak-ului pe iPhone, iPad si iPod Touch pentru utilizatori.

Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 Jailbreak Update a fost Lansat

Electra a avut multe probleme pentru utilizatorii care au incercat sa faca jailbreak pe iOS 11.2 – iOS 11.3.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch, multe dintre ele venind de la faptul ca OTA Update-ul pentru iOS 11.4 nu a fost sters. Separat, aplicatia Electra a avut alte probleme din cauza complexitatii dezvoltarii unei asemenea solutii de jailbreak, pentru iDevice-uri.

  1. Use different bundle identifier for mptcp version
  2. Increment bundle id properly
  3. Hopefully fix success rate regression with multipath 1.0.1
  4. Fix app icon not showing up for certain users
  5. Fix nonce Generator not being set certain times

Electra va mai fi actualizata in zilele urmatoare pentru a avea rezolvate si restul problemelor existente, iar chiar daca ati facut jailbreak, trebuie sa aveti aplicatia actualizata in terminale. Avand in vedere ca jailbreak-ul cu Electra trebuie refacut al fiecare repornire, e bine sa aveti cele mai noi versiuni ale aplicatiei de pe website-ul Electra.

31 COMENTARII

  1. Salut !
    Se merita sa mai faci jalibreak ? Nu am mai făcut de muuuulti ani și sincer nici nu mai țin minte ce e recomandat și util sa instalezi după procedura de jalibreak . Îmi puteți da sfaturi/ponturi ce se merita instalat ? Mulțumesc !

  2. Tot 7 zile e valabil daca nu ai cont de dezvoltator? Iar dupa aia trebuie sa faci jb din nou cu alt cont de apple? Parca e mai simplu sa iei un android si gata…

  3. Am facut jailbreak, am cydia ,instalez dar niciun tweak nu apare in settings. Am facut reboot…degeaba. Ciudat ca de exemplu iCleaner care se instaleaza direct pe homescreen apare si il pot folosi…

  4. Pt ca tweak-urile care nu au “ settings” mu îți apar in Setări …. nici eu nu am iCleaner, dar am darkmessages și altele…. la care ai ce setări sa faci

  5. Am riscat am facut , a intrat in bootloop si a trebuit sa i fac restore DFU si mi-a instalat 11.4 automat
    Fuck Jailbreak de ieri am tot incercat și azi când am reușit am crezut că am brickuit telefonul. Era sa stric 500 euro.
    Deocamdată nu-mi mai trebuie Jb , aștept os 12 ,dacă nu îl schimb până atunci pe un pixel

  6. Am reușit sa fac jailbreak cu ajutorul tweackbox. Super simplu. Airplane on, find my iPhone off. Done!
    cine are întrebări sa lase comment aici.

  7. @bigu
    In locul tau mi-as pune niste intrebari !!!
    Eu am facut jailbreak pe 2 buc iphone 8 cu ios 11.3.1 …. a mers ceas respectand instructiunile !!!
    E vina ta nu a softului !!!

  8. Eu nu contest , că nu sunt primul și nici ultimul, nu am zis că e vina JB . Doar că am trecut prin niște emoții de care nu aveam nevoie?
    M-am încăpățânat să-l fac OTA când ar fi fost mai sigur cu PC-ul , cică. Cu toate că am citit că au fost chiar și așa niște pb.
    Am tot incercat pe Tweakbox ieri toată ziua și azi am încercat de la ignition , recomandat de EverythingApplepro , dar erau variante noi de Electra 1.0.2 .
    In fine dacă pe Android eram împărat la Root , aici mi-a cam pierit cheful

  9. Si sunt si mai curios daca a incercat cineva pe ios 12 beta, sa faca jailbreak cu electra (chiar daca scrie ca poate pana la 11.3

  10. Versiunea 1.0.2 mi se pare ca are o rata de succes mai mare fata de prima versiune. Am folosit-o pe cea de la Ignition pt ca a fost apropata ca fiind ok de catre coolstar si este varianta pt developer (dar care si-o poate instala oricine fara cont de developer).

  11. Problema este ca sunt anumite aplicatii are este posibil sa nu mai functioneze (gen aplicatiile bancare), iar la asta inca nu am gasit o solutie. Odata ce am instalat Electra pe iPhone si am incercat primul jb, anumite aplicatii ce au jailbreak detection nu-mi mai functioneaza.

  12. @ViRus
    -Bt24 merge fara nici o prbl
    -ING merge fara nici o prbl
    -Unicredit detecteaza jbr dar te lasa sa o folosesti pe riscul tau

  13. Merci de info! Pt cei care sunt in UK, majoritatea aplicatiilor bancare nu mai functioneaza odata ce a fost instalata electra.

  14. Nu imi merge absolut niciun tweak.Le instalez,dar nu apare absolut nimic in setari(gen igdark messenger,floating dock,si aplicatii de genul),in schimb imi merge iCleaner(dar cam atat).Nici macar Anemone nu-mi functioneaza.Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns,va rog?

  15. Virus folosește repo ryleyangus.com/repo/ și instalează liberty litle și merge orice aplicație dorești testata de mine și n-am probleme cu app de la Lloyds si nici de la NatWest