Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 Jailbreak Update a fost Lansat

Electra iOS 11.2 - iOS 11.3.1 jailbreak update a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata care sunt noutatile implementate in noua versiune.

31

Electra iOS 11.2 - iOS 11.3.1 Jailbreak Update 350397

Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 jailbreak, solutia lansata ieri pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost actualizata de doua ori pe parcursul zilei si a noptii de catre dezvoltatori. mai exact, versiunile 1.0.1 si 1.0.2 au fost distribuite pentru Electra in ultimele 24 de ore, ele rezolvand o parte dintre problemele care au fost raportate de catre utilizatorii care au incercat sa faca jailbreak.

Electra ar trebui sa afiseze acum iconita aplicatiei Cydia in mod corect dupa efectuarea jailbreak-ului, in timp ce nonce generatorul ar trebui sa fie setat in mod corect pentru toata lumea. Separat de aceste doua schimbari, aplicatia Electra ar trebui sa aiba o rata de succes mai buna in efectuarea jailbreak-ului pe iPhone, iPad si iPod Touch pentru utilizatori.

Electra iOS 11.2 – iOS 11.3.1 Jailbreak Update a fost Lansat

Electra a avut multe probleme pentru utilizatorii care au incercat sa faca jailbreak pe iOS 11.2 – iOS 11.3.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch, multe dintre ele venind de la faptul ca OTA Update-ul pentru iOS 11.4 nu a fost sters. Separat, aplicatia Electra a avut alte probleme din cauza complexitatii dezvoltarii unei asemenea solutii de jailbreak, pentru iDevice-uri.

  1. Use different bundle identifier for mptcp version
  2. Increment bundle id properly
  3. Hopefully fix success rate regression with multipath 1.0.1
  4. Fix app icon not showing up for certain users
  5. Fix nonce Generator not being set certain times

Electra va mai fi actualizata in zilele urmatoare pentru a avea rezolvate si restul problemelor existente, iar chiar daca ati facut jailbreak, trebuie sa aveti aplicatia actualizata in terminale. Avand in vedere ca jailbreak-ul cu Electra trebuie refacut al fiecare repornire, e bine sa aveti cele mai noi versiuni ale aplicatiei de pe website-ul Electra.